Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudjam meg hogy van-e...

Hogyan tudjam meg hogy van-e barátnője?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, egy suliba járunk és 1 évvel idősebb nálam. De csak nagyon ritkán szoktunk beszélgetni. Szeretnék hozzá közelebb kerülni, de elöbb meg szeretném tudni hogy van e barátnője mert ha van akkor inkább hagyom. De hogyan deríthetném ki? Nem ismerek szinte senkit az evfolyamáról, akiket megkérdeztem nem tudták. De az elég gáz lenne ha csak úgy oda mennék hozzá, és megkérdezném hogy van e barátnője, mivel még alig ismerem. Hogyan tudhatnám meg, esetleg hogyan szedhetném ki belőle anélkül hogy egyenesen megkérdem? Vagy kérdezzem meg, nem nagyon gáz? köszi a segítséget! :) 15/L

2014. márc. 16. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy tetszik neked. Hidd el, el fogja mondani, ha van barátnője.
2014. márc. 16. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
mondd el neki én is elmondtam aki tetszik nekem de neki nem én jövök be hanem más..:/:(((
2014. márc. 16. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt a tervet inkább hanyagolom :D Mivel az a célom hogy úgy tudjam meg hogy közben nem égetem le magam
2014. márc. 16. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát azzal inkább még várnék, jobban meg szeretném elöb ismerni, csak ha van barátnője akk nem akarok rá nyomulni!
2014. márc. 16. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
csinálj egy facebook profilt és kérdezd meg ott xd
2014. márc. 17. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!