Miért van olyan sok fiatal tini meg huszonéves fiú, aki nem kell egy lánynak sem, ellenben miért van az, hogy egy lányra legalább 50 fiú is jut és a lányok miért hiszik azt, hogy ők istennők?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 18:43
1/12 anonim válasza:
Én a helyedben nem általánosítanék.
3/12 anonim válasza:
ez a hiszti meg ezek a számok...
4/12 anonim válasza:
Mint mondottam, mert eleve sokkal több fiú van a világon, mint nő. 52-48% a férfiak javára az össznépességet nézve. 50 nem jut egy nőre, de minimum 5-6 igen, aki folyamatosan csapná a szelet neki. Megtehetik, hogy válogassanak, ezért hiszik magukat istennőnek. Akinek nem inge...
5/12 anonim válasza:
4. -> Moszkító, ez az 5-6 hogy jött ki a 4%pontos differenciából ?:D
6/12 anonim válasza:
*4-essel egyetértek. Magukba kéne nézniük. Persze vannak kivételek.
7/12 anonim válasza:
Most csak hasamra ütöttem, érzékeltetve, hogy nem 50 az a szám :D Sorry.
8/12 anonim válasza:
Azért, hogy a gyakorikerdesek.hu nevű oldalon, 2014.03.16-án feltehesd az 46454343546655543433564543432. erről szóló, vinnyogó kérdésed.
9/12 anonim válasza:
Ez miért baj? Neked már csak annyi a dolgod, hogy te legyél az isten aki megkapja őket.
10/12 anonim válasza:
Valójában a lányok a fiúk 20%-ához vonzódnak, ez az állatvilágban is így van. 1:1 arányban születnek a hím és nőstény oroszlánkölykök, de egy felnőtt hímnek 4-6 nősténye van. Ez úgy lehetséges, hogy a hímek 80%-a veszít, és elpusztul. Embereknél is ez van, a lányok kemény harcot vívnak a 20% JÓKÉPŰ pasiért, és a maradékot elutasítják vagy kihasználják, és utána utasítják el (lelkiismeret kérdése). Ha a 80%-ba tartozol, akkor lehet közepes-átlagos nőd, de ha van valamid, ami kell neki, és MINDENT átengedsz neki, lakhat Nálad, beoszthatja az idődet, stb.
Én azt javaslom, keress pénzt, és k_rvázz. Ezt nem fogják megérteni a nőnemű ismerőseid, és a 20%-nyi vonzó férfi sem, de nem az ő kedvükért kell csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!