Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet, hogy megköveztek érte,...

Lehet, hogy megköveztek érte, de azok a csajok, akik vékonyak és hosszú sima egyenes hajúak vagy copfosok, ezek a lányok 100%-ban jó csajok! Ugye így van?

Figyelt kérdés

Próbáltam kategórizálni vagy definíálni a jó csaj fogalmát!

Ez az én szubjektív véleményem! Az a jó csaj, aki:

-Karcsú, jó alakú!

-Hosszú sima vagy copfos haja van!

Ezzel kész is!Aki ilyen, nálam bejön. Azt hiszem nincs is ezzel nagy igényem!

2014. márc. 16. 18:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10.#. Nem létezik! Hány évesen történt, ill. (nem történt ostrom irántad)? Akkor hány kg voltál és most mennyi vagy? Most van párod?

Amelyik lány karcsú, hosszú egyenes hajú, csinos arcú és ha rá tesz még sminket is, copfba köti a haját, felvesz divatos farmert és csizmát vagy cipőt....a fiúk úgy omlanak előtte, mint a jerikó fala!

2014. márc. 16. 20:16
 12/13 Költőnő? ***** válasza:

mondom, h nem... mittomén, középiskolás voltam, olyan 45-47 kg. most 53 vagyok és 167.

Akkor még nem öltöztem vmi csajosan, de ebből is látszik, h a karcsúság és a haj önmagában nem elég

2014. márc. 16. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is kérdező!

Ma már egy lánynak elég vékonynak lennie és hosszú (lehetőleg egyenes) hajjal rendelkeznie és tényleg kapja már az ajánlatokat. nagyobb városban laksz ugye? vidéken szerencsére ez még nem így megy :)

2014. máj. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!