Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismetkedjek a neten?...

Hogy ismetkedjek a neten? Ill. milyen jo ingyenes tarskereso oldalak vannak? 22/L

Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szexneked.hu
2014. márc. 16. 08:10
 2/11 anonim ***** válasza:

love.hu

gyakorikerdesek.hu

2014. márc. 16. 08:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Itt fogsz elég privátot kapni, csak jól válogass közülük.
2014. márc. 16. 08:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Lova.hu jobban inkább férfiaknak jó, az a tapasztalatom, hogy ott könnyebben válaszolnak a lányok. Jobban rámegy a társekeresés ismerkedős részére. Mivel lány vagy menj szerintem a randivonalra. Özöleni fognak a levelek. Sok lesz a perverz bácsika és sexmániá gigolo, dehát istenem...

Itt is ismerkedhetsz, de amott egyszerűbb. Mondjuk lehet írnék privátot, ha 2 évvel fiatalabb lennél :D

2014. márc. 16. 08:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Love.hu* és azt elfelejtettem hozzátenni hogy lányoknak ingyenes minden. Férfiak közül, aki komolyan veszi a dolgot vesz úgy is prémiumot.
2014. márc. 16. 08:38
 6/11 anonim ***** válasza:
A love.hu egy nagy szar. Már vagy 6-7 éve fent vagyok de még válaszolni egy lány sem nagyon válaszolt. Pedig már igencsak soknak írtam. Én már egy társkeresőben sem bízok. Eleinte előfizettem de rájöttem hogy nincs értelme.
2014. márc. 16. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Utolsó: így van, semmi értelme a társkeresőkenk. Felpontozták a képeim 8.6-ra, utána meg nem válaszol senki?! lol??

Szerintem már beleuntak az emberek, hogy facebookon meg mindenhol százszámra kapják az üzneteket, kinek van kedve ezek után idegenekkel beszélgetni?! :-(

2014. márc. 16. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Szivkuldi.hu Levelet biztos fogsz kapni bőven, de kevés lesz az értelmes valamire való ember aki rád ír. Adatlapodra sem mindegy milyen bemutatkozó szöveget írsz, mert az értelmesek általában azt is nézik sok esetben.
2014. márc. 16. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Értelmetlen a társkereső, úgysem fogsz senkinek visszaírni. Ha pedig önbizalomért mész oda az sem ér sokat, mert a fiúk a találat reményében, már szinte elvárások nélkül kattintanak mindenkire...
2014. márc. 16. 11:58
 10/11 anonim ***** válasza:
eddig én is hasonlóan gondolkoztam a társkeresővel kapcsolatban, de most itt gyik-on kérdezősködtem, hogy mit kellene változtatnom magamon és sokat változott a lányok hozzámállása is. Többségük már válaszol, hihetetlen hogy milyen kis apróságokon múlik... Ami a lényeg, hogy az új stílussal egészen jól tudok azonosulni :D (aztán lehet csak a tavasz zavarta meg a leányzókat :D )
2014. márc. 16. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!