Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik a szomszéd lány....

Tetszik a szomszéd lány. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy lány a szomszédban,aki egyben az iskolatársam is.Szinte minden reggel egy busszal megyünk a suliba.Sokszor szemezünk,néha az egyikünk mosolyog.Igazából még egy mondatot sem váltottunk,még csak köszönni sem szoktunk egymásnak.:( Ő mindig a barátnőivel beszélget,míg utazunk.Én szeretném,ha lenne valami.Elég magas lány,aminek én csak örülök,mindezek mellett szép is és reggelente olyan aranyos az arca.Van hogy én egy kicsit hamarabb már ott vagyok a megállóban,és rá 1-2 percre jön ő is,és amikor előttem elhalad csak néz azokkal a hatalmas szemeivel,és én is csak bámulok(reggelente mindig "bevagyok kábulva"),de nem történik semmi.Tehát az lenne a kérdésem,hogy hogyan alakíthatnék ki ebből valamit?Ő az idősebb.18 lesz nyáron,én pedig másfél hónapja töltöttem a 17-et.Légyszi ne szóljatok le.Még sosem volt barátnőm,tapasztalatlan vagyok.

Értelmes válaszokat szeretnék.Előre is köszönöm.

17/F

2014. márc. 16. 02:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én utcámban is van egy 17 éves, aki mászkál a busznál.
2014. márc. 16. 04:11
 12/18 QueenRavenna ***** válasza:
Nekem nincs 17 éves szomszédom aki mászkál este.
2014. márc. 16. 07:29
 13/18 anonim válasza:
Az én szobámban is van egy 17 èves szomszéd aki mászkál a busznál
2014. márc. 16. 08:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én szomszédomban is van egy 17 éves busz aki fiuzik reggelente
2014. márc. 16. 10:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Elég sokan írtátok,hogy ti is 18 évesek vagytok,és a szomszédban van egy 17 éves srác.Iskolatársak is vagytok?Illetve az is számít,hogy hanyadik osztályba jártok.
2014. márc. 16. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:

hagyad ezt a sok hülyét

nem olyan vészes azért a kor kül.

probálj akkor közeledni felé mikor egyedül van :)

2014. júl. 1. 23:40
 17/18 anonim válasza:
Szevasz szerintem köszönj neki az egyik reggel és kérdezd meg tőle, hogy hogy van utána pedig hozz fel egy témát amit szerinted ő is szeretne
2014. júl. 1. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
gyerekek, egy igazi trolllllllal állunk szemben.
2014. júl. 2. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!