Tetszik a szomszéd lány. Szerintetek?
Van egy lány a szomszédban,aki egyben az iskolatársam is.Szinte minden reggel egy busszal megyünk a suliba.Sokszor szemezünk,néha az egyikünk mosolyog.Igazából még egy mondatot sem váltottunk,még csak köszönni sem szoktunk egymásnak.:( Ő mindig a barátnőivel beszélget,míg utazunk.Én szeretném,ha lenne valami.Elég magas lány,aminek én csak örülök,mindezek mellett szép is és reggelente olyan aranyos az arca.Van hogy én egy kicsit hamarabb már ott vagyok a megállóban,és rá 1-2 percre jön ő is,és amikor előttem elhalad csak néz azokkal a hatalmas szemeivel,és én is csak bámulok(reggelente mindig "bevagyok kábulva"),de nem történik semmi.Tehát az lenne a kérdésem,hogy hogyan alakíthatnék ki ebből valamit?Ő az idősebb.18 lesz nyáron,én pedig másfél hónapja töltöttem a 17-et.Légyszi ne szóljatok le.Még sosem volt barátnőm,tapasztalatlan vagyok.
Értelmes válaszokat szeretnék.Előre is köszönöm.
17/F
hagyad ezt a sok hülyét
nem olyan vészes azért a kor kül.
probálj akkor közeledni felé mikor egyedül van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!