Magas fiúként ne is álmodjak alacsony barátnőről?
Ez fura. Rengeteg alacsony lány van, akik a biztonságérzet miatt a magasabb pasikra buknak. Én 159 centi vagyok (hivatalosan, lehet, hogy még kisebb is), a párom 182 centi (szerinte... szerintem magasabb), és tökéletesen megvagyunk. Mondjuk nekem a magasság pont nem volt annyira fontos, mert alacsony srác is tetszett már, de nem úgy látom, hogy a környezetemben levő alacsony lányok kifejezetten alacsony pasit keresnének.
Te meg amúgy azért még mindig jobb helyzetben vagy, mint egy alacsony srác, mert a legtöbb lány magánál magasabb pasit szeretne, akinél meg 1-2 centivel magasabb az illető, annak a felének meg túl alacsonyak, mert nem lehet mellettük magassarkút hordani stb.
Esetleg adhatnatok esé... áh, minek erőlködöm...sóhaj...
Na ne mar:D
164cm vagyok,testverem 183cm,es volt baratom 182..egyszerüen annyira szeretem a magas fiúkat*-*
de hany cm vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!