Ismerkednétek olyan lánnyal aki imádja a kutyákat és még a profilképe is kutyával van?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 19:16
2/13 anonim válasza:
Ha nem ő lesz az első számú lény az életében, és nem alszik vele az ágyban, és a kutya nem járkál evés közben az asztal körül akkor igen :)
3/13 A kérdező kommentje:
a kutyával alszik..
2014. márc. 15. 19:20
4/13 anonim válasza:
Csak ha az állat 20 kiló feletti, mert onnantól nevezhető kutyának.. :) Az alatt minden másnak és az nem nyerő (nekem).
5/13 anonim válasza:
Nem, mert ha kutyával alszik, akkor nem lehetne nyugodt szexuális életünk sem. A kutya mindig elsőbbséget élvezne a szexszel szemben. Mindennek van egy határa :)
6/13 A kérdező kommentje:
még 3kiló sincs xd (yorki)
2014. márc. 15. 19:21
7/13 anonim válasza:
Akkor bocsi de nem, nálam van egy határ amit már nem fogadok el.
De persze nem városban a 10. emeleten nőttem fel így nálunk kutya macska kintre való. télen nagy hidegbe bejöhet.
8/13 anonim válasza:
Ez szerintem csak azoknak furcsa akiknek sosem volt kutyája.
10/13 anonim válasza:
Ó ismerem az ilyet, köszi de nem kérek belőle.
volt egy barátnőm akinek a macskája állandóan köztünk mászkált az ágyon, az ebédlőben, mindenhol, mikor csókolóztunk akkor is rámmászott majd fogtam és ledobtam az ágyról, de nem durván.
erre én voltam a szívtelen állat.
Plussz! Allergiás is voltam a macskára amit magasról lesz--art, és inkább fulladjak meg de ő a macskát ki nem teszi.
hát ott is hagytam.
egyes embereknek egy kutya vagy egy macska többet ér mint egy emberi élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!