Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság a férfiaknak már...

Manapság a férfiaknak már nincs igényük arra, hogy hódítsanak?

Figyelt kérdés
Nem kezdeményeznek, ha nem omlik rögtön a karjukba a lány már fel is adják.
2014. márc. 13. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Van benne sajnos valami... tisztelet a kevés kivételnek.
2014. márc. 13. 17:39
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Ez azért van, mert a lányoknak sincs igényük a hódításra. Ha jól néz ki a pasi, rögtön a "karjaiba omlanak", ha nem, akkor meg teperhet akármeddig, hiába.
2014. márc. 13. 17:41
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha mostanában lenne egyáltalán alany arra, hogy hódíthassak, biza megtenném :P
2014. márc. 13. 17:42
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Nem hagynak időt a megismerkedésre, ha nem keltetted fel rögtön az érdeklődését ott hagy, pedig kitudja milyen ötletekkel állnál elő később. A szépség pedig relatív, mint ahogy leírják itt százezerszer, meg én pl. nem jönnék össze olyan pasival aki után csorgatják a lányok a nyálukat, mert kb. 0 lenne a bizalmam felé.

Itt inkább az érdeklődésen van a hangsúly. Tudni akarod-e, hogy ki ő, bele akarsz-e lépni a világába, vagy sem.

2014. márc. 13. 17:44
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
A szépség nem relatív. Nem teljesen ugyanazok a pasik tetszenek minden csajnak, de 90%-ban igen. Olyanok is vannak (vagyunk) sokan, akik egy lánynak se tetszenek a világon, na az ilyeneknek teljesen értelmetlen teperni.
2014. márc. 13. 17:47
 6/15 anonim ***** válasza:
szerintem pont a lányoknak nincs igényük erre, hiába próbálkozok mindennel, néhány hónap után feladom én is. mert nem hagyják magukat
2014. márc. 13. 17:47
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
A férfiak manapság megszokták, hogy sok nőért egyáltalán nem kell teperni, és ha valaki nem ugrik egyből, akkor mennek a következőhöz. Erről viszont nem csak a férfiak tehetnek.
2014. márc. 13. 17:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Sajnos azt tapasztalom hogy csak a 37-8 éven felüli agglegények "hódítanak" (=nyomulnak levakarhatatlanul) mert ők már be vannak szarva hogy egyedül maradnak örökre. A többi meg úgy érzi még k...ra ráérnek és nem is erőltetik magukat.
2014. márc. 13. 17:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek éri meg az idejét pazarolni, ha nem látja az eredményt.

Ezt a "karba omlást" úgy kell elképzelni, hogy elsőre igent mond egy randevúra (ami mellesleg logikus lenne)?

Egyes lányoknál olyan szinten nyomulni kell, hogy vagy belemegy, vagy távolságtartási végzést szerez, ez se normális, már bocsánat.

2014. márc. 13. 18:00
 10/15 anonim ***** válasza:
7-es: én eddig minden nőmért tettem. Nem azért, hogy felmondjam, de én érezném magam szarul, ha nem teperhetnék a kiszemelt hölgyért :)
2014. márc. 13. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!