Egy lelki betegnek mennyi esélye van kapcsolatra, szerelme?
Egy olyannak, aki képtelen elfogadni saját magát, szorong, nincs önbizalma.
Tanácsok mellett tapasztalatokat is szívesen fogadok!
Igen, hülye vagy. Mi van, ha nem vagy elég jó? Mi változik? Semmi. Megmondja, lekoptat, stb, viszont a helyzet változatlan marad, rosszabb nem lesz. Viszont, ha mégis elég jó vagy, összejöttök, és boldogság lesz.
Mivel szekáltak, ha megkérdezhetem?
Teljesen igazad van, és én is tisztában vagyok vele.
Mindennel és semmivel. Amivel nem kellett volna, azzal piszkáltak, amivel meg igen, az meg kimaradt...(érdekes, de így volt)
Én is így voltam sokáig, kérdező... 20 éves koromban kezdett változni. A szorongás már a múlté és magamat is el tudom fogadni már. Egyetlen problémám maradt: az önbizalom hiánya. Képtelen vagyok ismerkedést kezdeményezni, akár barátilag, akár nőügyben... de ha nyitnak felém, minden rendesen megy onnantól. :)
A hozzáállásom úgy változott, hogy... teszek magasból mások véleményére. Úgy öltözök ahogy tetszik, úgy hordom a hajam ahogy tetszik, fogytam nagyon sokat (igaz, sajna túl gyorsan) kitartó sétákkal. Aki barátságos velem, azzal én is az vagyok, aki meg elutasító vagy bunkó, arról tudom, hogy jobb is nekem a társasága nélkül.
A szorongás magától nem fog elmúlni, a szemléletmódodon kell némi korrekciót véghezvinni. Ne azt nézd, hogy más miként tekint rád, hanem olyan légy amilyennek látni szeretnéd magad! (bizonyos korlátok között persze...)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!