Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lelki betegnek mennyi...

Egy lelki betegnek mennyi esélye van kapcsolatra, szerelme?

Figyelt kérdés

Egy olyannak, aki képtelen elfogadni saját magát, szorong, nincs önbizalma.

Tanácsok mellett tapasztalatokat is szívesen fogadok!

2014. márc. 12. 17:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ebben az életkorban nem vagy ezzel egyedül. Nekem is jutott elég rendesen a szarból (23 vagyok), de voltak barátnőim, és szerettük is egymást. Igaz, egyszer az egyikük elég csúnyán visszaélt a bizalmammal, azóta nem beszélek nyíltan ezekről a dolgokról... de nyugi, biztos találsz majd valakit :)
2014. márc. 12. 18:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg ehhez nem párosul hozzá egészségügyi probléma. Mondjon bárki amit akar semmilyen lelki fájdalom nem ér fel a fizikaival.
2014. márc. 12. 18:22
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! Csak hát, amikor arra kerül a sor, mindig bebeszélem magamnak, hogy úgysem lennék elég jó, miért én? Tudom, hülye vagyok...Egyszer úgyis berágok, és szerintem nincs messze.
2014. márc. 12. 18:25
 14/23 A kérdező kommentje:
73%-nak szólt
2014. márc. 12. 18:26
 15/23 anonim ***** válasza:

Igen, hülye vagy. Mi van, ha nem vagy elég jó? Mi változik? Semmi. Megmondja, lekoptat, stb, viszont a helyzet változatlan marad, rosszabb nem lesz. Viszont, ha mégis elég jó vagy, összejöttök, és boldogság lesz.

Mivel szekáltak, ha megkérdezhetem?

2014. márc. 12. 18:28
 16/23 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, és én is tisztában vagyok vele.

Mindennel és semmivel. Amivel nem kellett volna, azzal piszkáltak, amivel meg igen, az meg kimaradt...(érdekes, de így volt)

2014. márc. 12. 18:36
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez nálam is így volt. Kezdj valami könnyű hobbiba, amint sikereid lesznek benne, elkezd visszajönni az önbizalmad :)
2014. márc. 12. 18:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Van esélyed ugyan, de fejlődnöd kell. Nekem nagy segítség volt a társastánc.
2014. márc. 12. 18:52
 19/23 anonim ***** válasza:
nőknek így lehet, könnyű
2014. márc. 12. 19:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Én is így voltam sokáig, kérdező... 20 éves koromban kezdett változni. A szorongás már a múlté és magamat is el tudom fogadni már. Egyetlen problémám maradt: az önbizalom hiánya. Képtelen vagyok ismerkedést kezdeményezni, akár barátilag, akár nőügyben... de ha nyitnak felém, minden rendesen megy onnantól. :)

A hozzáállásom úgy változott, hogy... teszek magasból mások véleményére. Úgy öltözök ahogy tetszik, úgy hordom a hajam ahogy tetszik, fogytam nagyon sokat (igaz, sajna túl gyorsan) kitartó sétákkal. Aki barátságos velem, azzal én is az vagyok, aki meg elutasító vagy bunkó, arról tudom, hogy jobb is nekem a társasága nélkül.

A szorongás magától nem fog elmúlni, a szemléletmódodon kell némi korrekciót véghezvinni. Ne azt nézd, hogy más miként tekint rád, hanem olyan légy amilyennek látni szeretnéd magad! (bizonyos korlátok között persze...)

23/F

2014. márc. 12. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!