Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, szerintetek hogy...

Lányok, szerintetek hogy nézek ki? 20/F

Figyelt kérdés

Elsősorban azoknak a lányoknak szól a kérdés, akik tudnak őszintén válaszolni. Srácok, a trollkodást mellőzzétek! Köszönöm! Képet privátban küldök. (a korotokat írjátok meg légyszi)

Azért érdekelne a véleményetek, hogy tudjam, hova tehetem a mércét társkeresésnél. Ha a külsőm valakit megfog akkor azt hiszem, a belsővel már nem lesz baj, azon nem izgulok. Az a gond hogy eddig csak ismerősök mondtak véleményt és teljesen ismeretlen, külső személélő szavában ilyen téren jobban megbíznék.

2014. márc. 11. 17:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jöhet :) 16/l
2014. márc. 11. 17:35
 12/25 anonim ***** válasza:

a legőszintébben megmondom

19L

2014. márc. 11. 18:12
 13/25 A kérdező kommentje:

azt hiszem, hogy sikerült mindenkinek (legalább 1x :D ) küldenem levelet, ha valaki még kíváncsi és megosztaná velem a véleményét azt szívesen veszem. Annyi kiegészítést még, hogy ha lehet legyen egy 10/? pontozás is, ahol a 10-es mondjuk Bradley Cooper

Test volt kérdés: nincs kocka hasam, de dolgozok rajta :) Nem akarok magamutogató képeket feltölteni, ha nagyon kíváncsi vagy akkor keress meg nyáron Balaton északi part környékén :) Évente párszor ott vagyok.

Mindenesetre köszönöm, hogy írtatok.

2014. márc. 11. 18:24
 14/25 anonim ***** válasza:
22 n
2014. márc. 11. 18:28
 15/25 anonim ***** válasza:

Én is kérek szépen, ha még nem unod a kritikát. :)

L/20

2014. márc. 11. 18:44
 16/25 anonim válasza:
Johet.:) 15/L
2014. márc. 11. 18:56
 17/25 A kérdező kommentje:
Dehogy unom, nekem az a véleményem, hogy akinek nincs semmi vele született mutációja az jól tud kinézni, csak meg kell találni a módját. Lányoknál figyeltem leginkább, hogy sokan vannak úgy hogy jól néznének nagyon ki, de túlsúllyal elrontják az összhatást és ha ez a túlsúly már kóros, akkor még a személyiségüket is nagyon eltorzítja (kis túlsúly nem gond, az ahogy néztem inkább csak kicsit visszahúzódobbá teszi az embert) Ez csak egy példa, sokaknál látom azt hogy ha jobban odafigyelne magára, nagyon jól is tudna kinézni, csak egyszerűen úgy lett nevelve, hogy nem tudja, hogy tartsa karban a testét és ha van rá hajlama, hogy megfogadja a tanácsokat, akkor még toppmodell is lehet, de legalább egy főnyeremény férfiak számára. Azt pedig csak remélni tudom hogy ez a férfiakra is igaz, az én szemem nem arra való, hogy ezt eldöntse. :)
2014. márc. 11. 18:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is kérek akkor már :D 17/L
2014. márc. 14. 21:59
 19/25 anonim válasza:
jöhet ide is 19/L
2014. márc. 14. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Engem is megdobhatsz egy képpel,levéllel :) 18/L
2014. márc. 14. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!