Lányok, szerintetek hogy nézek ki? 20/F
Elsősorban azoknak a lányoknak szól a kérdés, akik tudnak őszintén válaszolni. Srácok, a trollkodást mellőzzétek! Köszönöm! Képet privátban küldök. (a korotokat írjátok meg légyszi)
Azért érdekelne a véleményetek, hogy tudjam, hova tehetem a mércét társkeresésnél. Ha a külsőm valakit megfog akkor azt hiszem, a belsővel már nem lesz baj, azon nem izgulok. Az a gond hogy eddig csak ismerősök mondtak véleményt és teljesen ismeretlen, külső személélő szavában ilyen téren jobban megbíznék.
a legőszintébben megmondom
19L
azt hiszem, hogy sikerült mindenkinek (legalább 1x :D ) küldenem levelet, ha valaki még kíváncsi és megosztaná velem a véleményét azt szívesen veszem. Annyi kiegészítést még, hogy ha lehet legyen egy 10/? pontozás is, ahol a 10-es mondjuk Bradley Cooper
Test volt kérdés: nincs kocka hasam, de dolgozok rajta :) Nem akarok magamutogató képeket feltölteni, ha nagyon kíváncsi vagy akkor keress meg nyáron Balaton északi part környékén :) Évente párszor ott vagyok.
Mindenesetre köszönöm, hogy írtatok.
Én is kérek szépen, ha még nem unod a kritikát. :)
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!