Siket lánnyal ismerkednék, van itt olyan?
Figyelt kérdés
Gondolom, felmerül bennetek a kérdés, hogy miért siket lányokkal.
Ad1: Érdekel a világuk/életük, biztos érdekes lehet.
Ad2: Szerintem egy siket lányban több van belül, mint a legtöbb nem siket lányban.
Remélem van ilyen. :)
(Hozzátenném én nem vagyok siket, de ha megismerkednék egy ilyen lánnyal hajlandó lennék megtanulni a jelnyelvet.)
2014. márc. 10. 19:35
1/6 anonim válasza:
Volt itt egy vak lány az nem jó?
2/6 anonim válasza:
TESSÉK? :D
UI: Amúgy pasi vagyok, bocs :P
3/6 anonim válasza:
Nem értem miért gondolod azt, hogy egy siket lányban több van belül, mint a legtöbb halló lányban. Attól még, hogy valaki siket nem lesz se több, se kevesebb tőle. Ne erre alapozd az ismerkedéseidet...
4/6 anonim válasza:
#3: kis tévedés: én ismertem siket lányt, és mivel ezt egyfajta fogyatékként élik meg, sokkal több szeretetet és ragaszkodást mutatott mások felé, mint halló társai.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs sok jelentkező. :S
2014. márc. 10. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!