Oke, szoval 16 eves vagyok eddig meg sose voltam szerelmes es a legtobb, amit fiuval csinaltam az csokolozas volt.
Sok fiu haverom van, de senki sem tetszik. Miert nem? Mar kicsit zavar, hogy a kornyezetemben, mindenki tapasztaltabb, mint en, kapcsolatban vannak. Kesznek erzem magam ra. De valahogy senki nem kelti fel az erdeklodesemet. Vannak jelentkezok de egyszeruen senki. Probaltam mar aljabb adni az igenyeimet, de nem ereztem jol magam a kapcsolatban, mert nem szerettem. Tenyleg megerzik a pasik ha valaki mar nagyon kapcsolatot akar? Mert csunya nem vagyok de.. Szoval mit ajanlotok? Kerlek kimeljetek az oltogatassal.:')
én hogy örülnék ha még nem lettem volna szerelmes legaláb nem fájna a szívem egy lányért mer van akibe nagyon nagyon bele lehet szeretni
2014. márc. 10. 19:35
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem igaz.:) en inkabb csalodnek 10x csak hogy egyszer tapasztaljam mar meg hogy milyen.:) akarki akarmit mond szerintem igy van. Egyszeruen olyan erzes mintha valami hianyozna az eletedbol es mar gorcsosen keresed ezzel elijesztve mindenkit.:)
2014. márc. 10. 19:40
3/7 baker2424 válasza:
na most az irományod "Mert csunya nem vagyok de.."részéig azt gondoltam Te vagy az iskola megérinthetetlen legszebb lánya ,de ha még sem vagy olyan szép akkor viszont már nem is értelek ,mert akkor milyen igényeket adtál lejjebb? hülye csunya pasikkal ismerkedtél?! most akkor tul szép vagy vagy nem vagy elég kelendö,hogy olyan pasit ismerj meg aki neked kellene,de hát azt is irtad nem kelti fel senki az érdeklödésed.érdekes. majd találsz vmi 40 évest ha egy rakat fiatal pasibol nem megy :D
2014. márc. 10. 19:40
4/7 A kérdező kommentje:
Pont tegnap irta haverom hogy azert nem probalkoznak nalam a fiuk mert felnek tolem mert tul szep vagyok.. De nem tartom magam annyira szepnek hogy ne lehessen leszolitani..:')
40 eves...hmm..anyam megol :D 4-5 ev korkulombsegtol is ordibalt mar.:)
2014. márc. 10. 19:43
5/7 anonim válasza:
eröl beszéleges valakit van ien, de esetleg a nőkse?
2014. márc. 10. 19:44
6/7 anonim válasza:
az igaz attol félünk akibe beleszeretük:)
2014. márc. 10. 19:45
7/7 A kérdező kommentje:
19:44 mielott tanacsot adsz legyszives csapd fel a helyesiras szabalyai konyvet :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!