BMW M5 bejön a csajoknak? Lehet csajozni vele?
Inkább RS6-ost néztél volna idióta, a bmw-k csak a tini p*csákat vonzzák. Az igazi nők az RS6-ra buknak. Meg amúgy is ezerszer jobb.
Egy 2008-as C220-al ugatok itt.
Kedves kérdező!
Csaj létemre és aki aktívan vezet a következő a véleményem:
Először is:az összes agresszív vezetési stílusú személytől elvenném a jogsit, mert elég sokszor ők okozzák a baleset, így nagyon nem jön be! Nem szeretném még jó pár évig donor lenni.
Másodszor: azok a személyek, akinek ilyen árkategóriájú személygépkocsival rendelkeznek, olyan egóval áldotta meg őket a BMW márka, hogy a magasröptű gondolataikhoz és tudatlan vagyok.
Harmadszor: a személygépkocsikat elsősorban vezetésre és nem csajozásra gyártják, de szólj ha tévednék!
Tény, hogy elég durva általánosítás és nem szeretem, de sajnos tényleg ezt tapasztaltam. Igaz, ritkán, de találkoztam már nagyon előzékeny és kifejezetten szabálykövető BMW-sel, de ők sem 20 évesek voltak és nem is csajoztak :)
Traffipax előtt lépjél oda neki!
Az sokkal vagányabb :)
Ha nincs alatta farok...
Pénzzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!