Hogyan tudnék élőben ismerkedni?
Sajna a netes keresgélés nem az én világom, hiába vagyok picit kocka :/ élőben meg nem tudom hogy és miképpen illik. A gyengébbik nemhez szeretnék szólni! Lehetőleg 20+ válaszoljon, de lehet alatti is! Hogy miképp reagálnátok ha egy fiú oda menne hozzátok ismerkedés céljából legyen ez egy hétköznapi nap teljesen szokványos PL: munkába menetbe jövetben az utcán vonaton vagy bárhol oda menne! Akkor ti azt, hogy vennétek?
Reakciókra vagyok kíváncsi hogyan reagálnátok erre? tényleg ennyire nehéz vagy egyszerű csak mindenki túl bonyolítja?!
(27f)
Hát én 20 vagyok, de azért bátorkodok válaszolni:D
Én se mertem kezdeményezni sokáig, most változott ez nem régen. A buszmegállóban mindig együtt álldogáltam egy lánnyal, és sose beszéltünk, pedig még ugyanott is száltunk át, de nem mertem megszólítani. Egyszer rávettem magam, és azóta már nem unatkozok reggelente. Tényleg csak először nehéz, most simán leszólítanék bárkit aki szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!