Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves Lányok, Nők, Asszonyok!...

Kedves Lányok, Nők, Asszonyok! Ti mit értetek ez alatt?

Figyelt kérdés

Sok teória elhangzott már az életben erről, sokan mondanak sokfélét, de belekerültem én is egy szituációba, amikor is a lány azt mondta:

"Egyáltalán nem vagy ronda, csak nem vagy az esetem."

Ennek a mélypszichológiai hátterét akarnám megérteni. Ez egy burkolt "márpedig az vagy", vagy tényleg van ilyen, hogy attól még tarthat jóképűnek, csak valamiért mégsem jövök be neki? Őszinte válaszokat várok! Vielen Dank!

2014. márc. 9. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
szerinted?
2014. márc. 9. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én ha ezt mondom akkor azt értem ezalatt hogy nem jössz be, nem azt hogy ronda vagy. Egyébként sincs jogom le rondázni az embereket. Meg körülbelül mindenkinek meg van egy ideálja, valaki ehhez jobban ragaszkodik. Vagy csak egy b*nkó p*csa és csaj a Brad Pitt típusuak jönnek be neki, és másnak esélyt sem ad
2014. márc. 9. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
igen,tarthat. nekem is van ilyen pasi az életemben. nekem úgy van,hogy jóképű,de kapcsolatot nem tudnék elképzelni,valahogy nincs meg az a plussz.
2014. márc. 9. 21:15
 4/8 anonim válasza:
Őszintén szólva én még sosem mondtam ezt senkinek, mert nagyon pongyola megfogalmazású, és nem fedi az igazságot. Gyávaságnak tartom azt, ha valaki ilyen mondattal dobálózik. Szóval szerintem a "márpedig az vagy" kategória.
2014. márc. 9. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Roppant egyszerű pedig. Nekem pl. a szőkék sosem jöttek be. De attól elismerem, hogy ha jól néz ki. De nincs rám hatással.
2014. márc. 9. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én személy szerint, a picit hosszabb hajú és lányosabb, aranyosabb arcú fiúkat kedvelem, ettől függetlenül van olyan hogy látok rövid hajú férfiasabb arcú fiút akiről elismerem hogy jól néz ki, de én nem ilyen típusú fiúval szeretnék járni mivel nekem cuki kell! :D
2014. márc. 9. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben ott a válasz: "tarthat jóképűnek, csak valamiért mégsem jövök be neki?"

Nálad nincs olyan kategória nőben, hogy elismered, hogy a nő dekorativ, de személy szerint te nem jönnél vele össze? Vagy nálad mindegY? Luk-luk?

2014. márc. 9. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de azért válaszolok. Én is ismerek olyan lányokat akik szépek, de nekem valahogy mégsem az eseteim, nem vagyok rájuk gerjedve. Tehát attól hogy egy kapcsolatot nem tudnál vele elképzelni, még lehet szép a hölgyemény.
2014. márc. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!