Szeretnék magam mellé egy szerető és odaadó társat?
Figyelt kérdés
50 éves nő vagyok sajnos már nem vagyok fiatal,nagyon
magányosnak érzem magam. Szeretnék egy kedves figyelmes
megértő párt találni . Aki szeret engem és én is őt . Csendes és visszafogott egyéniség vagyok , nehezen "barátkozom" egy kissé bizalmatlan vagyok ,sajnos már sokszor csalódtam . A környezetemben levő emberek szépnek tartanak és azt mondják, hogy jól tartom magam akár 10-15 évet is letagadhatnék magas vagyok és karcsú ez ,viszont mindez hiába ,még sincs mellettem senki . Tudnátok nekem tanácsot adni abban,hogyan találhatnék rá az igaz őszinte szerelemre ?
2014. márc. 9. 15:29
2/3 anonim válasza:
Küldj privit, képet! 45 éves jó pasi vagyok! Független, becsületes.
3/3 anonim válasza:
Nos esetleg legyél kezdeményező. A társkeresőt nem ajánlom, inkább a való életben próbálkozz. Meg talán legyél nyitott! Talán épp egy fiatalabb mellett találod meg a boldogságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!