Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lovas edzők mind ilyenek?

A lovas edzők mind ilyenek?

Figyelt kérdés

Lassan 12éve lovagolok rengeteg embert ismertem meg a díjugratók körében. És tényleg mindenki kortól függetlenül rámozdul a tanítványaira akkor is ha nős..

Veletek volt már ilyen?

Bocs ez nem igazán kérdés,csak érdekel,h van-e itt még valaki rajtam kívül aki hozzá tudna szólni...

2014. márc. 9. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Hahhahaha!

Nekem volt eddig 4 nő edzőm és 3 férfi..természetesen a 3 férfiből 2 bepróbálkozott.

Itt jönnek azok, hogy ugye a fantázia beindul miközben lovagolsz, hogy ő van alattad és nem a paci, de szerintem az ilyen helyekről jobb szabadulni azelőtt, hogy komolyabb/erőszakosabb lenne a dolog, sajnos én az egyik helyen túl sokáig vártam és a végén már erőszakoskodásba ment át a dolog mert eleinte gondoltam, hogy csak félre értelmezem a jeleket.

2014. márc. 9. 15:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Uh durva...én pont most vagyok egy ilyen helyzetben csak nincs lehetőségem menekülni..meg szeretem is az edzőm(persze csak mint egy edzőt!)
2014. márc. 9. 15:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá h félreértelmezem a jeleket de ismerve az edőm múltját ennek kicsi az esélye
2014. márc. 9. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szerettem az edzőmet, ezen a helyen belovagoltam 4 lovat és minden egyes napomat ott töltöttem nyáron, de hidd el hogy innen menekülni kell!!!

Nekem ez a dolog nagyon kihatott a dolgaimra, azóta rémálmaim vannak szexel kapcsolatban is (szűz vagyok még) és ha egy fiú közeledik felém rögtön megijedek, hogy csak szexet akar, mint az edzőm.

2014. márc. 9. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha gondoljátok írhattok privátban is kíváncsi vagyok h kik ezek az edzők
2014. márc. 9. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Lemaradt, hogy első vagyok.:)

Én írtam a második választ is.

2014. márc. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!