Itthon halálra unom magam! Hol találhatok rendes lányt 30éves körülit, aki hozzám költözne?
11#. Jó nagy ökö@ vagy! Itt semmiféle pénzbeli juttatásról szó sincs! Csak kölcsönös szimpátián való segítségről.
Erőszakkal senki nem kötelezhető semmire.
az albi pénz, lakhatásért veled szexelne
ez prostitúció :)
30+F
13#. Édes Istenem! Ki írt ilyet?
Itt csak egy rendes F van, jómagam személyében és egy lehetőség olyan lány számára, aki szeretne már független lenni pl a szülőktől vagy épp rossz házasságban van és elköltözne, de nincs hova!
Vagy éppen sokan elváltak és mégis együtt laknak, mert nincs hova mennie a nőnek!
Több okot is felsoroltam az előzőekben....és még ezeken kíül is lehetnek sokan, akik váltani szeretnének az eddigi nehéz életkörülményeik miatt! Mert nem boldogok....stb.
Erről szó sincs, hogy valakit az akarata ellenére valamire rávegyek!
Csak láttam a tv-ben meg olvasom a statisztikákat, hogy mennyi hiteles bedőlt, sokan az utcára kerülnek, albérletbe vagy vissza a szülői házba...stb.
Ezért gondoltam erre a segítségre! Persze nem csak kényszerhelyzetben levő lánynak segítenék! Ez csak egy opció volt.
18#. Hogyne, lehet róla szó!
Ha lány vagy, korrekt, rendes vagy, akkor megbeszélhetjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!