Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itthon halálra unom magam!...

Itthon halálra unom magam! Hol találhatok rendes lányt 30éves körülit, aki hozzám költözne?

Figyelt kérdés
Van hol laknom. Hol találhatok lányt? Rendes F vagyok.

2014. márc. 8. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
prostihoz menj, azok élnek ebből. fúúj
2014. márc. 8. 19:29
 12/24 A kérdező kommentje:

11#. Jó nagy ökö@ vagy! Itt semmiféle pénzbeli juttatásról szó sincs! Csak kölcsönös szimpátián való segítségről.

Erőszakkal senki nem kötelezhető semmire.

2014. márc. 8. 19:31
 13/24 anonim ***** válasza:

az albi pénz, lakhatásért veled szexelne

ez prostitúció :)

30+F

2014. márc. 8. 19:33
 14/24 A kérdező kommentje:

13#. Édes Istenem! Ki írt ilyet?

Itt csak egy rendes F van, jómagam személyében és egy lehetőség olyan lány számára, aki szeretne már független lenni pl a szülőktől vagy épp rossz házasságban van és elköltözne, de nincs hova!

Vagy éppen sokan elváltak és mégis együtt laknak, mert nincs hova mennie a nőnek!

Több okot is felsoroltam az előzőekben....és még ezeken kíül is lehetnek sokan, akik váltani szeretnének az eddigi nehéz életkörülményeik miatt! Mert nem boldogok....stb.

2014. márc. 8. 19:40
 15/24 anonim ***** válasza:
nem kérsz szexet. amíg be nem költözik :D
2014. márc. 8. 19:41
 16/24 A kérdező kommentje:

Erről szó sincs, hogy valakit az akarata ellenére valamire rávegyek!

Csak láttam a tv-ben meg olvasom a statisztikákat, hogy mennyi hiteles bedőlt, sokan az utcára kerülnek, albérletbe vagy vissza a szülői házba...stb.

Ezért gondoltam erre a segítségre! Persze nem csak kényszerhelyzetben levő lánynak segítenék! Ez csak egy opció volt.

2014. márc. 8. 19:49
 17/24 anonim ***** válasza:
akarata van, a prosti is lehet önkéntes.
2014. márc. 8. 19:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem van lakásom, nincs hitelem meg más egyéb nyűgöm se de azért szívesen odaköltözök ha ingyen van.
2014. márc. 8. 20:27
 19/24 A kérdező kommentje:

18#. Hogyne, lehet róla szó!

Ha lány vagy, korrekt, rendes vagy, akkor megbeszélhetjük!

2014. márc. 8. 20:49
 20/24 A kérdező kommentje:
18#. Akkor, jössz?
2014. márc. 12. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!