Van lényeges különbség aközött, amikor szerelemből szexelsz, és aközött, amikor csak úgy?
Előbbit szeretkezésnek hívják, utóbbit dugásnak. Nagy különbség van közte.
23F
Igazából nagy különbség ott van, hogy először fekszel le valakivel vagy már össze vagytok csiszolódva. Utóbbi sokkal jobb, ez "csak úgy szex" esetén ritkán jön össze.
A szeretkezés szót egyébként én nőként is gyűlölöm, a hideg ráz tőle. De ez már magánvélemény.
Őszintén?
Szexeltem már jobbat azzal, akibe nem voltam szerelmes, mint akibe igen.
Számomra a szex, az szex. A különbség ott van, hogy akibe szerelmes vagyok, azzal nyilván hosszabb időtartalmat vagyok együtt, jobban kiismerjük már egymást, jobban össze vagyunk csiszolódva, de maga a minőség számomra attól nem jobb, hogy szerelmes vagyok-e az illetőbe vagy sem.
És természetesen ez csak a szexre vonatkozik, nyilván jobb egy olyan kapcsolatban összességében benne lenni, ahol szerelem is van, összetartozás és nem csak szex. De maga a minőség nálam mindig azon múlott, hogy milyen volt az összhang az között, akivel szexeltem és köztem és mit hoztunk ki a másikból, milyen volt szexben a másik fél, milyenek voltunk temperamentumra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!