Ez gáz, hogy nem tudok ismerkedni, mert semmit nem tudok felmutatni a lánynak, sem anyagi sem agilisság, jövőkép szempontjából?
Mégis mit mondjak a lánynak? Hogy tekintsen rám, mint férfira? Felnézzen rám? Nem tudom neki magyarázni:
-Figyelj, ennyit kerestem! Ezt így kell csinálni!
Nem tudok neki okoskodni. Sem kocsim, sem pénzem, sem állásom nincs.
Azt nem mondhatom neki:-Figyelj! 22.800 Ft-os segélyből élek. Megyek veszek kiflit és egy tejet. Húúú, de jó vagyok! Jó partner vagyok. Igaz csak 150 Ft-om van, de két hét múlva megkapom a nagypénzt: 22.800 Ft-ot.
Hát szerelemből nem lehet megélni.
Ne azzal foglalkozz, hogy mit nem tudsz nyújtani, hanem törekedj arra, hogy jobb helyzetbe kerülj.Elsősorban magad miatt,és ne a nők miatt!!! Akármit el kell a mai világban vállalni,ami jobban fizet. Persze ne 200ezres fizut célozz meg, de akkor már inkább minimálbérért menj el dolgozni szalagsorba...
1-es. Figyelj! Régebben volt állásom! Dolgoztam, mint az állat. Reggel 4-kor keltem és este 9-re értem haza.
Próbálkoztam lányokkal és kutyának nem kellettem! Ez évek alatt felőrölt és gondoltam egyet, dolgozzon, akinek hét anyja van!!!
Majd akkor dolgozom, ha lesz lány, ha lesz kiért!!
Így ez nélkül sajnos nincs bennem hajtóerő!!
5-ös. figyelj! Szart sem tudsz az éleből! Vagy gazdag családba születtél vagy diplomával dolgozol 200-300 ezres fizetésből.
Hidd el sokan létminimumból élnek. Vagy ettől kicsivel kapnak többet, pl. 100-120 ezret keresnek.
Ebből szerinted, hogy vesznek lakást vagy házat?
Ez önmagában elég a kajára, rezsire és kész!
De, nagyon eltértem a kérdésemtől (eltérítettél).
Régebben hittem a jövőben, törtettem, dolgoztam rogyásig és a nők arra sem méltattak, hogy egy kávét megigyanak velem!
Így dolgozzon a rosseb!!!!
Ha felteszel egy kérdést, akkor ne legyél agresszív azokkal akik válaszolnak.
Ha ilyen a hozzáállásod, hogy nem akarsz dolgozni, akkor ne csodálkozz, hogy nem jön össze egy lány se.
"Majd járok edzeni, ha megnyerten néhány versenyt" - szerinted Cseh Laci így állt hozzá?
"Szart sem tudsz az éleből! Vagy gazdag családba születtél vagy diplomával dolgozol 200-300 ezres fizetésből.
Hidd el sokan létminimumból élnek. Vagy ettől kicsivel kapnak többet, pl. 100-120 ezret keresnek.
Ebből szerinted, hogy vesznek lakást vagy házat?
Ez önmagában elég a kajára, rezsire és kész!"
Igen, van diplomám, havi 150-et keresek, ebből egyedül élek Pesten egy albérletben. Nem születtem gazdag családba, sőt. 18 éves korom óta dolgozok, egyedül élek, így diplomáztam le. Szóval történetesen tudom, miről beszélek.
Dolgozok, hogy eltartsam magam. Nem azért, hogy kelljek a pasiknak. A munkára való motiváció nem kívülről jön. Jól is néznénk ki, ha így lenne.
Ha te megteheted, hogy azért nem dolgozol, mert nem kellettél a csajoknak úgy se, akkor ne gyere ide nyüsszögni, hogy nem kellesz csórón a csajoknak. Magad ástad a gödröt, mássz is ki belőle. A rossz hír, hogy a munkanélküli csak három hónapig jár, utána nem kapsz semmit, ha csak el nem mész közmunkásnak. Az aztán a perspektíva.
Mégis kinek kellene egy olyan pasi, akinek az az összes célja, hogy legyen csaja? Se munka (neadjisten karrier), se életcélok, se jövőkép. Ha nekem vannak (márpedig vannak céljaim az életben), akkor elvárom a pasitól is. Ha erre sem képes, akkor nyüszítsen csak a GYK előtt egyedül, ahogy te teszed.
7-es. Nem vagyok agresszív csak férfias. Ez nem egyik napról a másikra történt.
Szart sem értem el a nőknél, pedig jól öltözöm, rendes, vidám vagyok, 160cm.
A nők beszélnek velem, de ha azt veszik észre, hogy közelednék hozzájuk vagy randira hívnám őket, akkor úgy néznek rám, mint a véres rongyra!! Hogy gondolok ilyet, ilyen pasival ők nem randiznak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!