Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez nagyon átlátszó lenne?

Ez nagyon átlátszó lenne?

Figyelt kérdés
Ha facebookon ráírnék egy srácra,hogy "Jön idén macklamore is a Szigetre!!! Janka menni akarok :D " Aztán mondom neki, hogy bocsi, nem ide akartam. És ha érdeklem, akkor elkezd beszélgetni velem ...Tudom hogy szánalmas.... Tudni fogja ,hogy csak indok??

2014. márc. 7. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igazából az rosszabb mintha tök ismeretlen lenne, nincs egy közös ismitek, akin keresztül megismerhetne Téged? ha nincs, akkor írj nekem és majd meg fogok lepődni :D
2014. márc. 7. 20:35
 12/13 anonim válasza:
Nem szánalmas, sokak csinálják ezt. De viszont ha van annyi esze az "áldozatnak", biztos észreveszi, hogy ez nem véletlen volt.. ezt csak buta lánnyal érdemes megcsinálni! Rám is írtak néhányan "véletlenül" de mindig tudtam, hogy az direkt jött nekem. És nem tartottam gáznak azt a fiút, aki ezt csinálta velem, szerintem cuki. Próbálkozz csak!
2016. jún. 12. 21:58
 13/13 anonim válasza:
Buta sráccal* bocsánat, rosszul értelmeztem a kérdést.
2016. jún. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!