Vannak még ilyenek?
Figyelt kérdés
Mindig is szerettem a fiúkkal barátkozni, mert könnyen kijövök velük, de csak a kvákat keresik. én egy olyan fiú barátot szeretnék, akivel nem szakad meg a kapcsolat és legjobb barátok is lehetünk, segítünk egymásnak meg ilyenek. vannak még ehhez hasonlók? 14/L2014. márc. 7. 19:34
1/6 anonim válasza:
igen vannak:) de gyakran több lesz belőle
2/6 anonim válasza:
Igen pl.érdeklödőőőőőőőőőőőő is ilyen !
3/6 anonim válasza:
Vannak ilyen srácok. De hogy az én korosztályomban miért nincsenek ilyen lányok, akik így haverkodnának, azt nem tudom :(:(:(
4/6 anonim válasza:
vannak hát. nekem is több ilyen lány barátom van, akikkel mindent meg lehet beszélni. jó is ez
5/6 anonim válasza:
A legjobb barátom fiú, és sosem volt és nem lesz köztünk semmi. Én szeretek fiúkkal beszélgetni, jó szellemi partnerek. Már amelyik...
17/l
6/6 anonim válasza:
Nekem volt ilyen lányhaverom, addig tartottuk a kapcsolatot, amíg nem lett barátja, utána szép lassan lekoptatott, teljesen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!