Hogy segíthetnék lányomnak? Megtalálta az igazit, de?
19 èves a lányom. Most halt meg nagypapája (az èn apukám), köztük különleges viszony volt, amit soha nem èrtettem, mindig èreztèk, h mi törtènik a másikkal, így egyik reggel sírva jött, h meghalt a nagypapa, rá kèt percre hívtak a kórházból is. Tudom, mert elmondta, h pár hete mondta neki apu, hha ő már nem lesz, megmutatja neki azt a fiút, akivel összetartoznak. A templomi temetèst nem hagyta a lányom, h mi intèzzük, mert ők ketten reformátusok voltak, mi meg katolikusok. Így ő ment a templomba, ahonnan úgy jött vissza, h megismerte azt, akit apu mondott.
De nem tudja se a nevèt, sem h milyen beosztásban volt ott. Gondoltam írok èn, megpróbálok èn segíteni nekik, csak nem tudom hogy. Tegyem be a borítèkba a lányom nevèt ès telefonszámát vagy írjak is mellè vmit, de akkor mit?! A címzèst pedig csak úgy tudom megoldani, h aki kedden ès csütörtökön segített egy lánynaka temetès intèzèsèben. Vègül kiderült, h nem is temethet nálunk ez a templom, így nem is találkoznának, de tudom, h nekik együtt kell lenniük. Mit tegyek?
Semmit! Ez a lányod dolga nem a tiéd!
Ha megoldja megoldja, ha nem nem, majd akkor talál másik igazit.
o.O
Remeljuk a sracnak tobb esze van.
Jajj ne, inkább ne csinálj semmit.
A nagyapja ugyan honnan tudná, hogy kivel tartozik össze ez a lány? Még csak a nevét sem tudja a lányod. Nem hiszek az ilyen csöpögős lányregényekben.
Hivd fel Alex magus mestert es kerd ki a velemenyet.
Olvasd el a lanyod horoszkopjat es kerd meg hogy a ferjed/pasid vigyen agyba egy jo szexre, mert tobbet foglalkozol a lanyod pasi ugyeivel mint egeszseges lenne.
Emellett intezd te a temetest, es gyaszold apadat, ahelyett, hogy a lanyod kepzelt igazijan agyalnal.
Nem is ertem, hogy juthatnak most ilyenek az eszedbe mikor az egyik szulod meghalt. o.O
Azèrt gondoltam, h írok, mert ugye alapból nem találkoznának soha többet, így ha a pasi nem hívja fel, akkor sem ciki.
Ha tegyük fel mègsem írnèk, akkor mit tegyen a lányom? Nem egy nagy pasizós, èn meg nem tudok tanácsot adni neki. Neki nagyon tetszett a pasi, ès úgy èrezte volt köztük vmi "plusz"
Ugye a matek leckeit is te oldottad meg anno?
(Bena gyereknek anyja veri a fa.szat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!