Ti hogyan ismerkedtetek meg?
Internet! Elég nehéz a bunkókat, vén perverzeket, butákat kiszűrni ott, dehát ez van...
21/f
Hát az úgy volt Kedves Rebelle,hogy szembementünk egymással az utcán,amolyan szerelem első látásra féle,mindenesetre
egy hosszú tartós kapcsolat lett belőle...
Ismertük egymást előtte is de akkor és ott megváltozott minden.
A mi történetünk itt kezdődött ezen az oldalon. 2012 áprilisában írt ki egy fiú egy kérdést, én pedig írtam neki privát üzenetet. Elkezdtünk beszélgetni rengeteget interneten, volt, hogy napi 5-6 órát, rá két hónapra találkoztunk, hát az a nap volt életem legboldogabb napja, és ez nyár elején volt, tehát az egész nyár csodálatos volt. Na de az első nap, hát találkoztunk a Margitszigeten és ott voltunk este 6-tól kb fél 11-ig, nagyon sokat nevettünk és beszélgettünk együtt, nem is tudom miről tudtunk már első nap annyi mindenről beszélgetni, de nagyon jól éreztük magunkat, aztán majdnem mindennap találkoztunk a második találkozásnál megtörtént az első csók is, azóta már nagyon közel kerültünk egymáshoz, és szeretnénk örökre együtt maradni :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!