AZ "extrém" külsőm miatt nincs barátom?
Minden fiú csak a kalandot látja bennem, arra gondoltam, ez azért lehet, mert az átlagosnál extrémebb külsővel rendelkezem (tetoválások, 2 cheek piercing, septum és fültágító, színes haj).
A sztereotípia szerint, az ilyen lányok könnyűvérűbbek, ezt én egyáltalán nem vettem észre, se magamon, se barátnőimen.
Nem is szeretnék szexkapcsolatot, vagy egy éjszakás dolgot, viszont ennél többet nem akarnak tőlem, pedig én nagyon szeretnék már egy rendes párkapcsolatot. Több, mint két éve vagyok egyedül, és már nagyon hiányzik az érzés, hogy van valakim.
Ez nem "extrém", hanem egyszerűen otrombán ronda. Ne haragudj, de ha tükörbe nézel, akkor azt látod magadon, hogy "ez igen, ez így jó lesz"?
Nekem mindig az jár a fejemben, hogy hol fog dolgozni egy ilyen csaj... ki venné fel? Hogy nevelne fel egy gyereket? A gyerek ezt látná követendő példának?
Ha jó nő, akkor pár numeráig belefér egy olyan lány, aki így néz ki, de kapcsolatot esélytelennek látok.
Nem akartam bunkó lenni, de ez az őszinte véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!