Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác, aki kerül. De...

Van egy srác, aki kerül. De nem jelentkezett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez a történet elég bonyolult. Bátyám egyik barátjáról van szó. Középsulis ballagásomra meg lett hívva, akkor beszélgettünk, majd face-n is egy darabig, de mindig én írtam neki, egy darabig így ment, aztán nem válaszolt az üzenetre, én meg hagytam az egészet. Úgy tűnt, hogy jóba leszünk. (Akkor még csak tényleg barátkozni akartam vele!)

Aztán egyetemista lettem, bátyámmal és a haverjaival összeültünk szülinapomkor, ott volt persze ő is, és hirtelen elkezdtem érezni iránta valamit. Nem történt semmi érdekes, váltottunk pár szót.

Aztán összegyűlt máskor is a csapat. Nagyon furán viselkedett, nem igazán foglalkozott velem, került.. de kb. én is ezt csináltam (megmagyarázni nem tudom miért).. és sejtettem, hogy bejövök neki. Mentünk buliba, táncoltunk.. aztán megkérdezte, hogy kimennék-e vele.. csókolóztunk. És akkor azt mondta nem tudja mi legyen, mert hogy bátyám a barátja és ha valami rossz történne, akkor nem lenne jó, ha amiatt nem lennének barátok..

én tisztára megértem. Csak azóta nem keresett, és nem mondta meg, hogy mi van és ez zavar. Mondta volna, hogy ebből semmi nem lesz vagy valami.. de semmi.

Aztán megint volt kb. 2 hónappal utána találkozó, de mivel nem keresett (ez nagyon bennem volt), és ezért direkt nem nagyon néztem rá.. de ő is került megint, és elég látványosan.

És most már nem tudom eldönteni, hogy mi van. Kétségek között őrlődök hónapok óta, hogy akkor most itt lehet valami vagy nem? Illetve, hogy miért nem mond nekem semmit? Ha megmondta volna, hogy mi van, mit akar, akkor képes lennék ezt feldolgozni. A kérdésem az lenne, hogy miért nem beszéli meg velem ezt? Lehet, hogy megakarná próbálni velem csak fél, hogy mi lesz? Vagy lehet, hogy tettem valamit, ami miatt ellenszenves lettem neki? El kellene felejtenem? Megpróbáltam minden lényeges infót leírni.

Légyszi, ha lehet értelmes választ/válaszokat! És köszönöm szépen előre is! L/19

2014. márc. 6. 19:59
 1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak elkapta a hév és ezért csókolt meg..aztán rájött, hogy ez így nem pálya a bátyád miatt?!
2014. márc. 6. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát de. Csak azért jól esett volna legalább face-n egy üzi, hogy bocs, nem gondoltam komolyan.. bár mondjuk lehet, hogy csak nekem van ilyen hülye észjárásom. Mert ha tudnám, hogy nem gondolta komolyan, akkor nem mennék el többet velük bulizni és továbblépnék a dolgon.
2014. márc. 7. 09:34
 3/4 anonim válasza:
Sajnos nem minden srác gondolkozik így..nem mindegyik írná meg hogy nem gondolta komolyan.:/ (Első voltam)
2014. márc. 7. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen. :S Köszi szépen a válaszokat!^^
2014. márc. 8. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!