Vannak itt belieberek? C: 14L
Figyelt kérdés
Kort is irjatok meg aztis h fiu vagy lany:D2014. márc. 6. 19:26
21/39 anonim válasza:
Inkább a Jail-bait-ért. Végülis a korban van...
22/39 A kérdező kommentje:
18As. Nezz utána a neten.
2014. márc. 6. 19:59
23/39 anonim válasza:
Ja az a kislány, akit lecsuktak Muricában és közben hisztizett. Miért szereted őt annyira, leszbi vagy?
24/39 anonim válasza:
Nem az, csak azt hiszi hogy menő xD
25/39 anonim válasza:
Most nézem, te vagy az akinek az előző kérdésében megkértem a kezét.
Visszavontam. ^^
26/39 A kérdező kommentje:
JB nem kislany!:D Mar mondhatni kesz ferfi elvegre 20 eves lett.:)❤ Es utolso.. erre csak ennyit mondok: Mivaaan? Melyik kerdesben?:o En nem emlekszem haha. Ja es ha emiatt visszavonod mert en szeretem JB hat mitismondjak....gaz vagy:P Ez most olyan mintha en nem jarnek egy fiuval akivel egyebkent minden ok, de nem szereti a repat. Ugyhogy ez mar a szanalmassag legalja. Mar megbocsass.:(
2014. márc. 6. 23:04
27/39 anonim válasza:
Én believer vagyok, abba hiszek hogy JB nélkül ez a világ szebb lenne:$
29/39 anonim válasza:
Pontosan.
De, hogy egy viccet ennyire komolyan venni....
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
egyébként ez az... de látom már nem látni a nevedet..... (valamiért eltüntetted... de vajon miért)
30/39 anonim válasza:
igeen^^ 3éve:D
13 éves vagyok és lány:3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!