15-16-17 éves fiúk! Milyen fajta lányok tetszenek nektek? És mi a max. Aminél ne legyen fiatalabb? ( lent)
Nem akarlak megijeszteni,de elég nehéz dolgod lesz ha a srác tényleg 16-17 éves.
Szerintem a 16-17 éves fiúknál a minimum limit 14,de inkább 15+ !!!!
Próbálj meg vele vagy a környezetében valakivel összebarátkozni... (de el kell szomorítsalak ebbe a korban számít még ekkora korkülömbség...) 17/F
Nem, azt fogja gondolni: Ez a csaj mit is akar tőlem hogy mindig mosolyog?
De sajnos ez elég nagy korkülönbség.
Ebben a korban ez nagyon nagy korkülönbség. Ha csak magamból indulok ki most 17 éves vagyok másodikos gimnazista.
13 évesen hatodikos voltam a mellem éppen,h csak nőni kezdett a menstruációm is kb. akkor jött meg elsőnek. Nem tudtam ki az a Cody Cummings :D és nem voltak néha "szexéhség rohamaim" (amúgy még szűz vagyok)most meg van,h rám jön ez az érzés(amúgy észrevettem, h egybe esik a peteérésemmel)és az nagyon durva tud lenni :D 13 évesen egészen más problémáim voltak mint most. Vannak fiú barátaim és el nem tudnám képzelni, h összejöjjenek 13 évesekkel. Nagyon furcsa lenne. Majd amikor te leszel 16-17 te is így fogod gondolni. Rossz én nekem is szar volt de így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!