Hol tudnék itt budapesten, párkapcsolati célból lányokkal ismerkedni?
sziasztok hello.
Nos. Már nagyon elegem van abból, hogy a környezetembe, mindenkinek van valakije, én meg fogadjam el, "majd neked is lesz ne izgulj". Ebbe már belefáradtam. Mindenkinek én vagyo ka párkapcsolati segítője. multkor két ismerősöm békitettem ki. ha nem segítek, ne mjárnának. meg bántam. mert én még mindig egyedül vagyok.
miért vagyok elátkozva? ha csunya vagyok, ne is ismerkedjek?
nekem ez meg van tiltva? hol lehetne csajokkal ismerkedni?
Teljesen el vagyok kenődve. még egy nálamnál csúnyább gyereknek is lett valakije. hiányik a felső szája, S mégis vmi klassz csaja lett.
Nekem még csókom se volt. se ölelés lánytol. (szerelmileg) csak viszonzatlan volt mindig is.
Mihez kezdjek??? Hol ismerkedjek tehát? (képet küldök.. S, privátban esélyes kikérem emberek véleményét.)
Jó kérdés,én is ugyanebben a helyzetben vagyok kb.,másoknak már annyit segítettem,nekem meg semmi,és körülöttem is kb. mindenkinek van már valakije...Sajnos csak együtt tudok érezni,mivel olyan mintha ezt a kérdést én írtam volna.Megoldást vagy bármit én sem találtam még rá,pedig sokan akartak már segíteni nekem,de ez nem ilyen egyszerű sajnos,és senkinek nem sikerült még. :/
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!