Lányok! Szerintetek jól néz ki a képeken látható személy? Szexi?
Legyetek szivesek Nemet, (elvégre kifejezetten lányoknak tettem fel a kérdést, nem csak nő neműek fognak válaszolni, de ez a mai társadalomban már szinte elfogadott álláspont) :) és Kort írjatok.
És egy oldal, a nevével együtt:
De ha ő túl izmos, akkor mit gondoltok róluk?:
(A képen 2 testvért láttok, még a pályájuk "elején", már az egyik sajnos nem él, a másik pedig nem így néz ki (fizikailag) :))
Semmi vonzó nincs rajta számomra. Ellenszenves az arca, és túlságosan böhöm testalkatú.
23/L
Fiu vagyok.
Nem bu*i!!!
Jol néz ki.Ezeknek a lányoknak nincs ízlésük.
A Jay Cutler kategóriát pont hogy tisztelni kellene, és nem pedig elítélni. Az nem "túlzott testépítés", hanem versenyszinten űzött testépítés. Élsport. Az ilyen emberek izomzata a sport miatt készül, és nem a csajok miatt, főleg nem azért, hogy bárki másnak tetszeni akarjanak. A "túlzott testépítés" ebben a szövegkörnyezetben olyan, mint pl a "túlzott kézilabda".
Egyébként nem vagyok lány, viszont nagyon örülnék, ha valaha olyan testem lehetne, mint amilyen Zyzznek(a második belinkelt képen a balra lévő) van. Bár valószínűleg soha nem fog sikerülni, mert nincs meg hozzá a genetikám, illetve nem tervezek bekokszolni. Egy férfi igaz, hogy ne legyen csont sovány, de törődjön az egészségével: eddzen tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!