19-22 éves lányok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megismertem egy egyetemista csajt kb 3 hónappal ezelőtt. Akkor is már megvolt a közös szimpátia sokat mosolygott, sokat szemeztünk stb..De mivel akkor még volt párja ezért nem volt további közeledés a részéről.
Azóta kicsit megszünt a barátság mert a munka+tanulás miatt gyakorlatilag nem találkoztunk. De az utóbbi 2 hétben megint egymás látóterébe kerültünk.
Elmondta, hogy már nincs pasija ennek örültem, de hogy nehogy nyomulásnak vegye nem hajtottam rá.
Barátként elkezdtünk beszélgetni és nemsokára rá, élőben is puszilgatott meg viberen is ilyeneket küldd.
Lehet totál hülye vagyok de ezek szerint tetszem neki?
Csak mert volt már nem egyszer probléma, hogy félreértettem a jeleket.
Köszi!
2014. márc. 5. 08:36
2/2 anonim válasza:
Mert szerinted miért emelte ki külön kérdés nélkül, hogy már nincs pasija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!