Hogy írjak neki? Mit írjak a "Hogy vagy" és a "Mi újság" helyett?
Figyelt kérdés
Nos, arról lenne szó, hogy nekem ez az alap három dolog, ha valakivel beszélek/írok: Szia! Hogy vagy? Mi újság?
Viszont egyeseknek feltűnt, hogy nem vagyok változatos, szóval ezért kérdezem tőletek, hogy mit írhatnék még ezek helyett egy lánynak, akit szeretek, de még nincs köztünk semmi.
Tudom, elég hülye kérdés... De légyszíves kíméljetek meg a gúnyolásoktól és buta válaszoktól. Köszönöm!
2014. márc. 4. 15:18
1/7 anonim válasza:
Milyen volt a napod? Láttad a spongyabob mai részét? :D Légy spontán! :D
2/7 A kérdező kommentje:
Spongyabob, jézusom xD
Hát igen, az az ami néha nem megy :D Főleg nem VELE :D
2014. márc. 4. 15:24
3/7 anonim válasza:
Hogy érzed magad? Hogy indult a napod? Milyen volt a hétvégéd?
Jól vagy? Mit fogsz ma csinálni? ilyesmik?
6/7 anonim válasza:
Az ilyen jellegű, furcsa dolgokat szeretik a lányok, legalábbis úgy vettem észre, legyél kicsit hóbortos és bolond.. :)
7/7 Shai-Hulud válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy hogy ityeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!