22 feletti szűz srácok akiknek soha nem volt még barátnője sem, Ti odaadnátok a teljes hátralevő életeteket ha egy évig cserébe egy gyönyörű szép és nagyon csinos, kedves lánnyal egy csodálatos kapcsolatotok lenne, ha lenne végre barátnőtök?
de a lány utána is szeretne téged csak te már nem élnél, simán lehet olyan is h összejössz a nagy igazival és egy év múlva elüt vmi ez ettől még igaz szerelem volt és boldog lehettél
az h tudod hogy vége lesz az kiküszöbölhető ha mondjuk az alku után törlik a memóriádból ezeket az adatokat és így úgy élsz le egy évet h mintha 60 évig tartana
Üdv, kedves kérdező!
Ha már szentimentális a kérdés, legyen a válaszom is szentimentális :-)! A nőkön kívül megannyi más lebilincselő dolog van a világon. Mondjak le 80 vagy akár 100 évről 1 évre egy álom nőért? Hát hülye azért nem vagyok! Rossz üzlet. Tehát határozottan nem. Jobb ötletem van! Egy kerékpárral körbeutazni a nagyvilágot, megismerni más kultúrákat, szokásokat, nyelveket, embereket, tájakat, élőlényeket és gondolkodást, hogy ők és ott hogyan látják a világot. Azután vissza jönni úgy, hogy "meghódítottam" az egész világot ;-)! Biztosan klassz érzés lehet, modern kori Kolumbusz Kristóf-nak lenni.
Ki tudja, lehet, hogy utam során megismerkedem néhány nővel és meglehet, egyiküknek-másikuknak szimpatikus is leszek bármi megtörténhet! Legnagyobb előnye, mindenképpen az, hogy közben nem kell eljátszani a "Legenda vagyok" c. filmet, ahol az ürge, egyedül egy kutyával évekig el van, aztán jön egy nő, és néhány nap leforgása alatt fűbe harap :-D. Remélem szórakoztató választ adtam ;-)!
Üdvözlettel: Wles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!