Szerintetek érdemes folytatni az ismerkedést, vagy már most borítékolható a végeredmény?
Megismerkedtem egy lánnyal az interneten, és emailben folytattuk a levelezést. Ő is érdeklődik irántam, én is érdeklődök felőle.
Megbeszéltünk egy randit még a múlt héten (most hétvégén lenne esedékes). Igent mondott rá. Azóta tettem 2x célzást a randira és mind a kettőt figyelmen kívül hagyta. Múlt héten még írtam neki, hogy milyen jó lenne telefonszámot cserélni, hogy hallhassam a hangját, de azt is figyelmen kívül hagyta.
Csak nem értem, hogy mire megy ki a játék? Érdeklődik felőlem, de szinte ignorál mindent ami a személyesebb ismerkedésről szólna.
Szerintetek hagyjam, mert nagy a valószínűsége, hogy ebből is csak visszautasítás lesz?
5: 100adik visszautasítás után semmi kedvem úgy menni egy randira, hogy előre garantált a 101. visszautasítás is.
Legközelebb majd akkor, ha érzem a lányon is, hogy ő is akar velem randizni.
Akkor most jön a másik kérdés: én megírtam neki, hogy melyik nap legyen. Semmit sem reagált rá. Egyáltalán szóba hozzam még a találkozót, vagy levelezzek vele tovább és ha ő hozza fel, akkor folytatom.
Mert már túl nyomulósnak érezném magam ha ismét felhoznám megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!