Hogy jöjjek össze egy lányal aki kerül?
Figyelt kérdés
már 3 éve ismerem jóba volttunk de téli szünet előt egy héttel elkezdett kerülni és nem szol hozzám. elöre is köszi2014. márc. 3. 20:11
2/10 anonim válasza:
az úgy nehéz lesz...nem hinném, hogy van esélyed
4/10 anonim válasza:
az ilyennel miért akarsz egyáltalán összejönni?
5/10 A kérdező kommentje:
azért akarok összejönni vele mert szeretem
2014. márc. 3. 20:21
6/10 anonim válasza:
Valami oka biztos van annak, hogy kerülni kezdett, kérdezz rá és annyival is okosabb leszel.
7/10 A kérdező kommentje:
De mikor rá kérdeztem nem mondott semmit
2014. márc. 3. 20:23
8/10 anonim válasza:
Most ez tök genyón hangzik, de nem követtél el olyasmit, ami egy lány számára sértő a barátságotokat tekintve?
A nagy kerülés előtt voltak valami jelek a közeledésre?
Ha igen, akkor mi történt a köztes időszakban? Nem volt egy buli a szünet alatt, ahova elmentél, és valamit visszahallott, ami őt megbántotta?
Vagy lehet, hogy szimplán érzi, hogy szeretnél másként közeledni felé, és ő nem tud rád másként tekinteni, csak mint barátra, ismerősre. De megbántani sem akar.
Kicsit többet tudnánk a körülményekről, a mi kis tekervényeink is másként forognának az okkal kapcsolatban :)
9/10 anonim válasza:
Bocsi, nagy írogatásos izgalmamban elnéztem a téliszünet vs kerülést...mindegy, ültesd át időrendileg, valami nem történt előtte?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem mer nem akartam elveszteni a barátságát
2014. márc. 3. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!