Szerintetek titkon szeret ez a lány?
A sztori röviden:
Megismerkedtünk,randinak indult,de nem lett belőle semmi.Én töröltem fb-ről,majd később visszavettem,mert megkért rá.Közben nagyon jó barátok lettünk.Én közben szerelmes lettem belé.Közben összejött egy sráccal,akivel már régóta össze akart.1-2 hónap után úgy tűnt,közel a szakítás.Ekkor szerelmet vallottam neki,de ő elmondta,hogy kibékültek,és minden hepi.Megkérdeztem tőle,hogy érez-e vmit irántam,de csak barátságot.DE:mondta,hogy más helyzetben lett volna esélyem.Amikor erről faggattam hogy mikor,terelt,és a végén összevesztünk.Sok hónap után most megint kibékültünk az én kezdeményezésemre.Együtt van még a barátjával,de még a barát korszakunkban célzott rá,hogy engem jobban kedvel,mint őt.Meg tök fura volt,szerintem szeret engem,csak a család,a barát,meg mások a jelenlegi barátja pártján vannak.Mert a barátja is meg a családja is gazdagabb.Voltak külföldön,tengerparton,stb.Én meg jelenleg még nem tudnám neki ezt megadni.És azt gondolom talán ezért (is) választotta őt.Amikor beszéltem vele az érzelmeimről zavarban volt,nem mondott egyértelmű igent,se nemet.Csak a barátjára hivatkozott.Most úgy lettem megint barátja,hogy csak barát vagyok,és nem érzek semmit.És próbálok is az lenni,tényleg,de még él bennem egy érzés,ami talán sose hal ki.Szerintem szeret,csak a körülmények ezt nem engedik.Ja,a barátja régen is,de most meg pláne nagyon féltékeny rám.Nem akarok bekavarni nekik,én már beletörődtem,hogy talán már soha nem leszünk 1 pár.Csak érdekelne az igazság,hogy tényleg szeret(ett)-e vagy sem.
Szerintem légy férfi és ne vallj szerelmet egy lánynak, csak akkor, ha már jártok. Így tök esélytelen a dolog és ha mégis úgy tűnik, mintha.. akkor is csak húzza az agyát és te csak az egoját építed.
Soha nem szeretett, max esetleg lett volna esélyed, de már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!