Hunbalazs kérdése:
Szerelmes vagyok egy nálam 5 évvel idősebb lányba mit tegyek?
Figyelt kérdés
A hétvégén volt egy verseny ahol meg láttam,amikor haza értem az volt az első dolgom,hogy rákeressek.Én 13 vagyok ő 18 és ráadásul az ország másik oldalán lakik.Nem merek ráírni mert nem tudom .hogy.hogy fogadná:(2014. márc. 2. 14:40
1/2 anonim válasza:
szerintem éretlen vagy még hozzá. majd ha 20 leszel ő meg 25 az úgy stimmel de így nagynak tűnik az az 5 év főleg, hogy az ország másik felében lakik. nem valami szerencsés helyzet :// 13/L
2/2 anonim válasza:
Az 5 év korkülönbség soha nem kevés, de ilyen korban különösen sok. 30-tól felfelé már kevésbé számít, de 20-30 között is elképzelhető. Ezeket az intervallumokat értsd úgy, hogy a fiatalabbnak is el kell érnie ezt a kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!