Ki szeretne beszélgetni?
Van itt olyan nálam nem sokkal idősebb fiú,akivel lehet beszélgetni? Szertenék érdekes és okos embereket megismerni :)
15/L
Ha megfogadod egy érdekes és okos férfi javaslatát, akkor elmész és kipihened magad :)
20/F
nekem mindig van kedvem beszélgetni!
tudni akarod, Hogyan vesztettem 38 kilót 2 hónap alatt!?
Igen, tényleg ennyit fogytam!!! Olvasd el a történetem >>>
de ha akarod beszélgethetünk dinoszauruszokról, lovakról, növényekről, rappről, nem rappről, ceruzákról, vakolásról, vonalzókról, kenőcsökről, lekvárról, szőnyegekről, a kesztyűk párzási szokásaikról, a forint létrejöttéről, piercingekről, weboldalakról, villanykapcsolókról, kutyákról, csatlakozókról, vitaminokról, tabletekről, tablet tokokról, mikrofonokról, falakról, poszterekről, fülhallgatókról, fejhallgatókról, ágyakról, szekrényekről, virágokról, ablakkeretekről, nyomtatokról, megállapodásokról, alaplapokról, cserepekről, fagyi, valamint felhívnám figyelmet, hogy jártam vagyok az ezotéria témában
lapát01,te vagy az álompasi ,hogy-hogy eddig nem találkoztunk?
Tudod én is egész tegnap veled szeretnék beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!