Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki szeretne beszélgetni?

Ki szeretne beszélgetni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan nálam nem sokkal idősebb fiú,akivel lehet beszélgetni? Szertenék érdekes és okos embereket megismerni :)

15/L

2014. márc. 1. 23:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem.
2014. márc. 1. 23:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát egyszer màr a fejemhez vágták hogy unalmas vagyok személy szerint az okosat is cáfolnám de értelmesen tudok beszélgetni ha szeretnél 17/f
2014. márc. 1. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Öreg vagyok :P
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha megfogadod egy érdekes és okos férfi javaslatát, akkor elmész és kipihened magad :)

20/F

5/11 anonim ***** válasza:

20F

sokkal idősebb vagyok?

2014. márc. 1. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem mindig van kedvem beszélgetni!

tudni akarod, Hogyan vesztettem 38 kilót 2 hónap alatt!?

Igen, tényleg ennyit fogytam!!! Olvasd el a történetem >>>

de ha akarod beszélgethetünk dinoszauruszokról, lovakról, növényekről, rappről, nem rappről, ceruzákról, vakolásról, vonalzókról, kenőcsökről, lekvárról, szőnyegekről, a kesztyűk párzási szokásaikról, a forint létrejöttéről, piercingekről, weboldalakról, villanykapcsolókról, kutyákról, csatlakozókról, vitaminokról, tabletekről, tablet tokokról, mikrofonokról, falakról, poszterekről, fülhallgatókról, fejhallgatókról, ágyakról, szekrényekről, virágokról, ablakkeretekről, nyomtatokról, megállapodásokról, alaplapokról, cserepekről, fagyi, valamint felhívnám figyelmet, hogy jártam vagyok az ezotéria témában

2014. márc. 1. 23:58
 7/11 lapát01 ***** válasza:
100%
Ó, igen. Szeretnék veled beszélgetni. De még mennyire. Egész álló nap csak veled szeretnék beszélgetni, mivel egy 15 éves lány vagy és beszélgetni szeretnél. És én szeretek beszélgetni korombeli lányokkal, ebből az következtethető ki, hogy minden megvan a beszélgetés kezdeményezéséhez. Beszélhetünk most. Beszélhetünk tegnap. Beszélhetünk holnap előtt. Mivel ezermester leszek mindenhez értek, a nőket is bármikor megszerelem. De akár egy villanykörtét is gond nélkül kitudok cserélni. Vagy töltőre tenni a telefont! Nagyon veszélyes művelet, mivel hálózati feszültség is részt vesz benne.
2014. márc. 2. 00:03
 8/11 A kérdező kommentje:

lapát01,te vagy az álompasi ,hogy-hogy eddig nem találkoztunk?

Tudod én is egész tegnap veled szeretnék beszélni :)

2014. márc. 2. 00:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Exedra,honnan tudtad,hogy a kesztyűs párzási szokásai a kedvenc témám? :O
2014. márc. 2. 00:35
 10/11 lapát01 ***** válasza:
Biztosan telepatikus képességeivel látta. Ez komplex.
2014. márc. 2. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!