Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnek egy olyan baratnot...

Szeretnek egy olyan baratnot talalni kit nem zavarna az ha ausztriaba dolgoznank ja es nem a magyar hatarna de ez mert baj ha ausztriaba dolgozunk van ilyen no kit nem zavarna?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Miert nem helyben ismerkedsz?
2014. febr. 28. 08:25
 2/8 A kérdező kommentje:
volt osztrak baratnom es nemet is teljesen mas a gondolat menetuk mint a magyar noknek nehez esetek
2014. febr. 28. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen csajok. Elég ha hazautalod nekik a fizetésed nagy-részét, és amikor hazajössz, lehetőleg minél ritkábban, akkor nagyon kedvesek veled.

Unokatesómnak ilyen volt a volt felesége, válásuk előtt pár hónappal is még tökéletesnek érezte a házasságát, 2 hetente járt haza 3 napra, aztán mikor hazajött, akkor csaj rövid úton elvált tőle, anyagilag szépen lehúzta. Most egy olyan férfit talált, aki csak negyedéve jár haza két hétre, és boldog.

2014. febr. 28. 08:37
 4/8 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen no, én is Ausztriában dolgozom, Bregenz mellett, miért zavarna valakit, hogy nem a magyar határ mellett vagytok?
2014. febr. 28. 09:02
 5/8 A kérdező kommentje:
mert nem jo kint
2014. febr. 28. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen nekem is ez a tapasztalatom hogy zavarja a nőket hogy nem a Magyar határnál dolgozom ha nem majdnem a Svájcinál én Bludenz mellett vagyok.
2014. febr. 28. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt eleve nem az orszagok vagy a hatarközeliseg a lenyeg, hanem a tavolsag.

Tapasztalatbol mondom, hogy igenis tud müködni egy tavkapcsolat, de szerintem nem ugy, ha kapasbol annak indul es föleg nem akkor, ha nem belathato ennek az allapotnak az idötartama.

Olyan nö, aki azert hajlando erre, mert eleg, mert azzal imponalsz neki, hogy tyü nyugat meg Euro, az lehet, hogy közelebb all a gondolkodasmododhoz, de szerinted, mit csinal, amikor nem vagy ott?

Felteszem azt a provokativ kerdest, hogy ha mar irtad, hogy nem jo itt, akkor miert kinzod magad? Ha csak a jobb kereset miatt vagy itt, egyedül az nem tesz boldogga. Nagyon sok magyar lany el ausztriaban es szerencsemre nekik meg altalaban inkabb az osztrak sracok jönnek be (föleg, ha kiderül, hogy beszelnek magyarul is)...

2014. febr. 28. 11:46
 8/8 A kérdező kommentje:
a volt barat nom nem birta ausztriat en csipem jobb mint magyarorszag
2014. febr. 28. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.