A meleg pasik inkább lányokkal szoktak barátkozni? Mi ennek az oka?
"Egy elmélet szerint elsősorban arról van szó, hogy a melegek magukat nőiesnek (nem nőnek, csak nőiesnek) látják."
már ne is aragudj, de sem mások (akik tudják, hogy meleg vagyok), sem magam nem látom magamat nőiesnek, pedig meleg vagyok.
Hát, edig, kedves utolsó, fogadok, hogy ötven méterről kiszúrom. Nem tudom okát adni, magam is sokat töprengek rajta, de van valami, amiről rögtön felismerem a meleg férfiakat.
My Conserve jól mondta. Hozzátenném, a barátság is társas játék. Hiába akarna egy meleg férfi barátságot kötni egy heteróval, nehezen menne. Más a viselkedés, mások a reakciók, más dolgok érdeklik őket, stb.
Nekem tényleg lány barátaim vannak inkább, két olyan barátom is lány, akivel tudok mélyebben beszélni bármiről.
És ezt szeretem bennük többek között, hogy ha egy fiúval kezdenék el élőben beszélni olyan dolgokról, amik az érzelmekkel vagy a lelkivilággal vannak kapcsolatban, akkor még lehet, hogy kellemetlenül is éreznék magukat, nem hogy hozzátegyenek valamit. Én még olyan heteró srácba nem futottam bele, aki különösebben nyitott lenne ilyenekre is, de lehet, hogy csak ilyen szempontból rossz embereket ismertem meg.
És amúgy volt igazság abban, amit valaki írt itt korábban, hogy idegen fiúkkal azért nem barátkozom, mert nem tudom... érzem, hogy zavarba jövök, ha helyes a srác :D Lánynál ezt a zavarbajövős érzést sosem érzem.
Van egy fiú barátom is, de vele korlátozott azoknak a témáknak a száma, amikről beszélni lehet.
Két másik fiú barátom is van, őket csak neten keresztül ismerem, és velük akármiről tudok beszélni, de ők melegek :)
És a félreértések elkerülése miatt: férfinak tartom és érzem magam. Van barátság heteró fiú és heteró lány között is és ebben az esetben nem gondolja senki, hogy a fiú feminin. Ugyan ez a felállás: barátság fiú és lány között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!