Mit gondoltok, hogy a kifejezetten nagy fenekű, de nagyon kis mellű lányok jönnek be? Csak sajnos olyan kevés ilyen lány van :/
Figyelt kérdés
Hol lehetne ilyen csajjal megismerkedni?2014. febr. 26. 19:41
21/27 anonim válasza:
24/f
Imááádom az ilyen csajokat!!!
Kis cici + széles csipő yameee
22/27 anonim válasza:
en sajnos ilyen vagyok :((( a fenekem nagy mellem az nagyon nincs :(( es az osztalyom ezert szokott csufolni is..azt mondjak h az arcom szep aztan meg csak egy nagy fenek van :(( ezert se tudok fel venni szoknyat..pedig imadom :'(
23/27 anonim válasza:
Én is imádom az ilyen testalkatú lányokat *_*
sajna nem nagyon ismerek sokat...
nagy kerek fenék + pici cickók 4ever <3
18f
24/27 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nahát, nem gondoltam volna, hogy valakinek kifejezetten ez az ideálja. :)
25/27 A kérdező kommentje:
Pedig de :)
2014. nov. 26. 21:19
26/27 anonim válasza:
Kíváncsi vok, ha azt írtad volna
"Mit gondoltok, hogy a kifejezetten nagy fenekű, de nagyon nagy mellű lányok jönnek be? Csak sajnos olyan kevés ilyen lány van :/"
Hogy alakult volna a kérdés hangulata másként. :D
27/27 anonim válasza:
Az igen..
Nem hittem, hogy bárkinek bejönne az ilyen :D
De megnyugtattatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!