Hol lehet ismerkedni? 16/L
Figyelt kérdés
Nem itt gondoltam,és nem is vagyok bulizós fajta,inkább visszahúzódó.2014. febr. 26. 17:51
1/5 anonim válasza:
Pedig ha ügyes vagy, itt is lehet :) A mostani páromat is itt ismertem meg! :)
2/5 anonim válasza:
Na de ne felejtsék el azok, akik azt írják itt is lehet és itt találták meg a párjukat, hogy ők vagy egy városban laknak vagy nagyon közel egymáshoz. A valóság más. Nem mindenki ilyen szerencsés. Én itt feszt csak 150 km-re lakó nőkkel ismerkedtem meg (és nem az én városom megtudása után mondták rá, hanem előre kérdeztem rá.)
3/5 anonim válasza:
Igen itt is lehet, vagy esetleg ha sportolni mész, vagy hobbijaidba rakod be az ismerkedést :-)
4/5 anonim válasza:
milyen jellegű ismerkedésre gondolsz?:)
18/F
5/5 anonim válasza:
Én is ezt kérdezem, csak fiúként. Ha utcán szóítok le lányokat, lekoptatnak, vagy rondának nevezenk és kinevetnek, ha facebookon próbálkozom, akkor is bunkók többnyire válaszra sem méltatnak. Ha buliban próbálkozom, ott meg csak ilyen beképzelt ribizliket fogok ki, akik rondának nevezenk megint. Nem tudom hol vannak a rendes lányok, akik imádnak engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!