Hol kezdeményezzek egy visszahúzódó lánynál? Bővebben lent.
Szóval adott egy lány akit már láttam néhányszor a buszon. Utánna érdeklődtem és kiderült, hogy eléggé visszahúzódó, tehát nem nagyon jár el sehová sem, vagy ha igen akkor is csak a legközelebbi barátnőihez. A buszon is mindig a barátnő fogják közre így ott esélyem sincs közelebb férkőzni hozzá. Hol és hogyan tudnák kezdeményezni.
A facabookos megközelítés nagyon gyatra lenne?
De mit mondana neki facebookon (szia láttalak a buszon nagyon megtetszettél.. (az így ratyi))
Nyugottan menny oda és mosolyogj rá, köszönj neki és ölj mellé és akkor már tudtok is beszélgetni.
Nem jó ez így se meg úgy se.
A buszon az a baj, hogy 3 barátnőjével van mindig, így még csak mellé sem tudnák ülni. Ma leszálltam ott ahol ő, de ugyanúgy a barátnőivel ment tovább.
Facebookon pedig én sem tudom, hogy merről hány méter. Ott még sohasem ismerkedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!