Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már mesebeli, tökéletesen...

Volt már mesebeli, tökéletesen sikerült randevútok? :-)

Figyelt kérdés
Sztorikra lennék kíváncsi :-D

2014. febr. 25. 17:52
 1/6 anonim válasza:
100%
a legelső barátommal, amikor egy hónaposak voltunk, elmentünk a parkba, kézenfogva sétálgattunk, majd leültünk egy padra, éppen ment le a nap, mikor mi összebújva szerelmet vallottunk egymásnak, majd csókolóztunk.:) elég aranyos volt, még csak 14 éves voltam, de ez szép emlékként él bennem.:)
2014. febr. 25. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
volt, de nincs kedvem elmesélni.. de olyan igazi boldogságos volt.
2014. febr. 25. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Jött egy busz, és a leány leszállott róla, haját megcsapta a szellő mely hátralibbent ez által közben mosolygott és szemeiből áradt a tűz és a szerelemre éhség.

majd mikor a zebrához ért az rögtön pirosra váltott , mintha piros szőnyeg lett volna előtte, de ő lassított lépésekben átért a zebrán így is, közben madarak repkedtek felette és tavaszi énekeket csiripeltek....

majd mikor odaért hozzám, mosolygott és nyugodtságot árasztott aranyló haja, és ekkor elfogott a szerelem, majd nevettünk beszélgettünk dalolásztunk, a nyuszik és a madarak is leszaladtak az erdőből, és ott daloltak ők is,. majd hazafelé indulva elrabolták őt egy gonosz fekete autóval gonosz fekete emberek...majd az exkalibúúr ott termett előttem, én meg egy csapást mértem a kerekükre mely kidurrant majd a kocsi felborult és kirepült belőle a szerelmem ki éppen a kezeimben landolt és megtörtént az első csók is...

majd eltelt 2 hét és nem jelentkezett többé...majd egyszercsak 1 hónap múlva megláttam őt kiszállni abból a fekete sötét autóból ami egy Maserati volt mint később kiderült...és a fekete öltönyös fickóval nyalogatták egymást de a madarakat már nem láttam...

2014. febr. 25. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:

17 voltam azt hiszem , a lány 16.

Ő kezdeményezett, és én majd 2 hét után vettem észremiután valaki rámszólt, hogy nagyon bejövök a lánynak.

El mentünk egy közeli parkba, beszélgettünk, megcsókoltam, ő hagyta magát, és vagy fél óra csók volt utána.

Most évekkel később azért úgy mondja, hogy "jaj, alig volt köztünk valami" de én azért többnek hívnám azt, ami volt.

Mondjuk érdekes, hogy nem vagyok jóképű sem mégis 1 kivétellel a nők kezdeményeztek nem én.

legalábbis a sikeres dolgokban.

2014. febr. 25. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első évfordulónkat egy igazi filmbeillő romantikus vacsorával ünnepeltük egy puccos étteremben (nem, nem telik ilyesmire, ajándékba kapta a párom a lehetőséget egy ott dolgozó rokonától), utána hazafelé nagyon megáztunk, aztán forró fürdő romantikával :) Nagyon szép volt :)
2014. febr. 25. 18:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még ;-)
2014. febr. 25. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!