Hogyan hívjam fel a figyelmét?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác 24 éves,én 17 nagyon nagyon tetszik nekem,a baráti társaságunkban ismerkedtünk meg mosolygott rám,beszélgettünk stb....aztán 1éve meghalt az anyukája....én mindvégig vele voltam telefonon beszéltünk leginkább...most hogy eltelt egy kis idő.....alig beszéltünk de viszont mikor talizunk mindig mosolyog integet...én beleszerettem....mit tegyek? Hogyan mondjam el neki?Én tudom hogy ez az időszak rossz neki,de én mellette állnék és most is átérzem a fájdalmát de nem akarom azt hogy ő azt érezze hogy én csak azért vagyok vele,és ezért gáz pl az hogyha kihívom beszélgetni mert na most hogy kérdezzem meg hogy ? jól vagy? :/ Légyszi mondjatok valami okosat...köszönöm..!2014. febr. 25. 15:30
1/2 anonim válasza:
Ha eddig nem vett észre most sem fog. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!