Lehet itt Skinheadekkel ismerkedni? 16/l
Ismerkedni szeretnék.
Ahol én lakok nem sok skinhed van . Olyan 8-10en.
Viccesnek tartom, mikor odaírják az ilyen kérdések alá, hogy: 14/F - 15/F - 16/F.
Én elhiszem, hogy mostanában divat, de ilyen fiatalon én mindennek merném magam mondani, csak skinheadnek nem. Szembe jön 18-20 éves punk és 14-15 éves fejjel vagy szétvereted magad, vagy elfutsz. Lényegében mindkét módon szégyent hozol arra amit képviselsz..
Valamint 2 év múlva már úgysem leszel az, mert változni fog az ízlésed. Valld magad hazafinak. Ma már ott tartunk, hogy Magyarországon normális a cigánygyűlölet. Nem leszel attól náci, mert nem szereted őket. Gondolom elsősorban nem a négerekkel, sárgákkal van bajod.
Nekem is volt egy ilyen korszakom fiatalon. Később rájöttem, hogy nem vagyok náci azért, mert utálom a cigányokat és azt amit a zsidók csinálnak Magyarországgal. Vannak köztük kivételek, de ritka aki tisztességes és nem büntetett előéletű.
Eredetileg a skinheadek NEM voltak rasszisták, voltak fehér és fekete skinheadek is egyaránt. Az egész Angliából indult
a punk kultúrával együtt. A harmadik birodalom létrejötte után egy egy másik réteg jött létre az ún. bonheadek, akik viszont neonácik a skinheadekkel ellentétben.Persze külsőre mind a kettő ugyan olyan öltözködést képvisel, magyarországi skinheadek (mára már nem teszünk különbséget) 90% náci. de úgy látom a #6-os válaszoló tudja miről beszélek . üdv. /punk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!