Társkeresőn elég lenne izmos képeimet felrakni ahhoz, hogy kapjak levelet? F
Nagyobb lesz az esélyed.
(Nem, nem kell az álszent duma, voltam évekig társkeresőn, trükköztem mindennel, minél jobban nézel ki annál hamarabb lesz tali)
Az agyadról egy photoshop-olt képet.Meg az angyalbögyörődről egy 200%-os nagyítást.Más nem kell.
12/L
Attól függ kitől :)
Tőlem nem, mert nekem fura, ha valaki ilyen magamutogató, hogy rögtön félmeztelen képet mutogat mindenkinek. Én azt gondolnám ez alapján, hogy ezt a fiút/férfit csak a külsőségek érdeklik.
Nálam, ami nem szimpatikus kép: hallal pózolós, autó előtt feszítő, sokan vannak a képen - ki a társkereső?, gyerekkel van a képen - de a leírásban egy szó sincs gyerekről?, kevés ruhában van a képen, egy nővel van a képen, messze van, sapkában, napszemüvegben.
Szóval ha normális lány keresel akkor egy normális ruhás képet tegyél fel, akkor is fognak írni, úgy is látszik, hogy hogyan nézel ki :)
#5:
Nem szereted a horgászokat?
:)
# 5
Szeretem az ilyen földhöz ragadt,egyszerűség hívő lányokat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!