Vonzódok a német fiúkhoz. Vannak itt német fiúk, akik tudnak magyarul is?
Figyelt kérdés
15/l2014. febr. 23. 18:46
22/30 anonim válasza:
En felig nemet vagyok.Apam nemet,anyam magyar.Frankfurtba lakok.Tokeletesen beszelek magyarul.bocs az ekezetekert.
23/30 anonim válasza:
21* Hogyan tudsz Te németből írni nem fáj neki?
24/30 anonim válasza:
Az is jó, ha nekem a vezetéknevem az?
25/30 A kérdező kommentje:
nem :D
Német vagy?
2015. jan. 3. 13:11
26/30 anonim válasza:
25: Még kéne pár év az állampolgársághoz. :D
27/30 anonim válasza:
Ja:)
Ich heiße Klaus un Ich bin 19 Jahre alt, aber Ich wohne in Frankfurt :'(
Remëlem te verstehe amit irtam
29/30 anonim válasza:
27: Te aztán hiteles német vagy a három nagybetűs ichhel egy mondatban...
30/30 anonim válasza:
Aki nem tud helyesen németül, írja már magyarul a szövegét. Olyan hibák is vannak, amik messziről kiszúrják a szemem. Bocs az offért.
Vonzódsz a német fiúkhoz, az azt jelenti, hogy ismertél párat, akik tetszettek vagy azt, hogy a magas, szőke, kék szemű srácok jönnek be? Mert ez így, hogy vonzódsz a német fiúkhoz elég általános. Másfél éve Németországban élek (sajnos), de tanúsíthatom, pont ugyanúgy sokfélék, mint mondjuk a magyar srácok, csak több köztük egy kicsit a szőke.
Nem trollkodni akartam, csak privát vélemény.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!