Az nagyon ciki ha valakinek 16 éves létére még nem volt csaja?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vèkony ès a fejem se szép de már próbáltam tenni ellene nem sikerült. A legnagyobb baj hogy nagyon nagyok az elvárásaim. Aki tud valami használhatót az legyen szíves írja le.2014. febr. 23. 18:14
2/14 anonim válasza:
Örülj neki ! Nem kell megfelelni holmi lotyoknak !
3/14 anonim válasza:
Igen. manapság már aki 13 évesen nem házasodik meg, azt lenézik. már minimum két gyereked kéne, hogy legyen.
4/14 Ahol megállt az idő válasza:
Nem ciki. Világos?:)
6/14 anonim válasza:
Nekem még 27 évesen sem volt egy randim se. Ez viszont azért nem gáz, mert annyira ocsmány kinézetem van, hogy senki se feltételezi, hogy lett volna valaha olyan csaj, aki egyáltalán hozzámért volna.
7/14 anonim válasza:
k*ra nem ciki, de az igen, hogy nem tudsz helyesen írni...
ha meg vékony vagy, és nem tetszik, akkor elkezdhetnél sportolni valamit. esetleg ki is néznél tőle valahogy. az elvárásokkal meg nincs baj, mert ha nem fogsz találni senkit, úgyis lejjebb fogod adni.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vékony, és rendszeresen járok úszni. A helyesìrási hibákért pedig elnézésedet kèrem.
2014. febr. 23. 18:23
10/14 anonim válasza:
amúgy meg ne görcsölj erre rá nagyon. ha átlagosnak mondható vagy, úgy értem nem vagy ocsmány, ami ezen az oldalon igen gyakran használnak, akkor semmi okod parázni. majd csak jön egyszer. a lényeg, hogy ha jön egy olyan csaj, akkor ne félj odamenni hozzá. ilyen idős korban azzal már sokszor félig nyertél, ha elég tökösnek nézel ki.
koncentrálj a tanulásra, a sportra a csajok meg majd jönnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!