Gazdag, jóképű 25 éves srác vagyok, könnyeben szerzek így csajokat magamnak?
Persze ez csak egy feltételezés, hogy a csajok valóban nyitottabbak az ilyen fiúk felé?
Lányok csak őszintén :)
Mert a példák ezt mutatják (sajnos)
Nem a férfiakat céloztam meg a kérdésemmel, de szerintem ez elég jól láthatóan fel van tüntetve :)
Mindenki más...
Nekem anno volt pénzes barátom, akiről úgy éreztem, meg akar venni magának, nagyon rövid kapcsolat volt... :D
Volt egy srác, aki szeretett volna megkaparintani magának, volt pénze neki is, vele nem éreztem azt, mint az előzővel, de nem volt szimpatikus nekem... folyton hivalkodott azzal, mije van...
és nem értette, miért kezdtem el járni a jelenlegei párommal, miközben totál csóró... :D
Igen, vannak nők, akiket ezáltal könnyebben megkaparinthatsz, de azok, akiknél ez számít, soha nem önmagadért fognak szeretni!
Az általános siker másra vezethető egyébként vissza: ha csóró vagy, ha úgy érzed, nem tudsz emiatt divatosan megjelenni, nem tudod elhalmozni a nőt, nincs trendi telefonod, kocsid... ez elég rendesen le tudja lombozni egy srác önbizalmát, és úgy érzi, hogy ő egy kis senki.
Míg aki ennek az ellenkezője, az magabiztosan néz minden elé.
És ez bizony kisugárzik... és érzékelhető. Sok esetben ez az oka annak, hogy aki pénzes, az a legtöbb nőnél sikeresebb, még akkor is, ha a nő nem tudja, milyen lehet a srác vagyoni háttere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!