Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gazdag, jóképű 25 éves srác...

Gazdag, jóképű 25 éves srác vagyok, könnyeben szerzek így csajokat magamnak?

Figyelt kérdés

Persze ez csak egy feltételezés, hogy a csajok valóban nyitottabbak az ilyen fiúk felé?

Lányok csak őszintén :)

Mert a példák ezt mutatják (sajnos)

2014. febr. 22. 20:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem a férfiakat céloztam meg a kérdésemmel, de szerintem ez elég jól láthatóan fel van tüntetve :)

2014. febr. 22. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 Én csak a véleményemet írtam le kedves kérdező, nem kell egyből a szövegértelmezési tudásomat lemormolni, mikor inkább szerintem neked vannak ilyen problémáid..:D Merthogy gondolom ez nekem szól.. Ha nem akkor meg elnézésedet kérem!:)
2014. febr. 22. 21:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, kilences vagyok. Én is csak véleményt írtam. Nem értem, hogy ebből mi bajod származik.
2014. febr. 22. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Mindenki más...

Nekem anno volt pénzes barátom, akiről úgy éreztem, meg akar venni magának, nagyon rövid kapcsolat volt... :D

Volt egy srác, aki szeretett volna megkaparintani magának, volt pénze neki is, vele nem éreztem azt, mint az előzővel, de nem volt szimpatikus nekem... folyton hivalkodott azzal, mije van...

és nem értette, miért kezdtem el járni a jelenlegei párommal, miközben totál csóró... :D

Igen, vannak nők, akiket ezáltal könnyebben megkaparinthatsz, de azok, akiknél ez számít, soha nem önmagadért fognak szeretni!

Az általános siker másra vezethető egyébként vissza: ha csóró vagy, ha úgy érzed, nem tudsz emiatt divatosan megjelenni, nem tudod elhalmozni a nőt, nincs trendi telefonod, kocsid... ez elég rendesen le tudja lombozni egy srác önbizalmát, és úgy érzi, hogy ő egy kis senki.

Míg aki ennek az ellenkezője, az magabiztosan néz minden elé.

És ez bizony kisugárzik... és érzékelhető. Sok esetben ez az oka annak, hogy aki pénzes, az a legtöbb nőnél sikeresebb, még akkor is, ha a nő nem tudja, milyen lehet a srác vagyoni háttere.

2014. febr. 22. 21:27
 15/19 anonim ***** válasza:
De miért nem értitek meg, hogy minden lány más? 3,5 milliárd nő van ezen a bolygón, komolyan úgy gondoljátok, hogy minden nő egyforma? Menjetek ki az uutcára és nézzetek körbe, csak a jóképű és gazdag pasiknak van csaja? Ugyan nem fogtok nekem hinni, de leírom, hogy én nem bírnám elviselni a kiszolgáltatottságot, hogy a gazdag pasim tart el. Meg tudok élni a magam eszéből, talpraesettségéből, nem alázom meg magam azzal, hogy elmegyek prostinak.
2014. febr. 23. 06:41
 16/19 anonim ***** válasza:
A barátom selfmade emberke, 3 Mercedesszel a garázsban és egy nagy házzal. Engem sosem érdekelt, hogy kinek mennyi pénze van, nekem is van elég. Nem a pénzét szeretem, hanem őt, azt, hogy pont olyan határozott, céltudatos és ambiciózus, mint én. Tökéletes párt alkotunk. :)
2014. febr. 23. 11:24
 17/19 anonim ***** válasza:
16os: csak szeretnél ilyen pasit :D
2014. febr. 23. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:
17-es, szeretem. Kijelentő mód és nem feltételes. ;)
2014. febr. 23. 14:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy gazdag vagy, alap kizáró ok nálam.
2014. febr. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!